Rebecca ter Mors.
Volledig scherm
Rebecca ter Mors. © Privéfoto

Rebecca doet maximaal voor 80 euro in de maand haar boodschappen: ‘Vriezer die altijd vol zit’

SuperbespaarderSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Rebecca ter Mors (29), die vanuit de Wajong ondernemer met beperking werd én goed van weinig kan genieten.

7 reacties

 • Y.A.M. Brummel

  3 dagen geleden
  ff goed lezen mensen, ze betaald zich zelf maar 1300 euro per maand uit, ja dan krijg je wel zo hoge huursubsidie, alleen een ding klopt echt niet, een sociale huurwoning gaat maar tot 752 euro pm. Dus ze moet met die huur in de vrije sector zitten, en ja dan krijg je echt geen huurtoeslag. Dus dit artikel klopt niet.
 • Robert Haar

  4 dagen geleden
  Ik denk toch dat het hier gaat om 80 euro boodscappen per WEEK.omdat ze ook wel een,zegt ze 40-50 euro er aan uitgeeft en dat kan natuurlijk nooit per maand http://zijn.de Stentor moet betere kwaliteit artikelen schrijven,ook wat betreft huursubsidie klopt het niet.
 • Dientje Pison

  4 dagen geleden
  Helemaal mee eens, met onderstaande dames. Het bestaat niet dat ze huursubsidie krijgt met zo'n inkomen! Dat kan gewoonweg niet! Verder kan het ook niet dat ze voor 80 euro of nog minder per maand(!) aan boodschappen uitgeeft. En voorts die andere opsommingen van haar aan "sparen" en "opzij leggen van geld" Neen, dit alles is absoluut ongeloofwaardig! Maak dat de kat maar wijs, dame en pas maar op dat je straks een heleboel moet terugbetalen!!!! Wees dan ook zo stoer om dit hier te vertellen!!!!
 • van Maanen

  4 dagen geleden
  Huurtoeslag 375 euro?? Ik krijg iets minder en als ik een huis moet huren rond de 700 euro krijg ik maar 30 euro huurtoeslag of zo? Volgens mij klopt hier niks van.
 • E Veldhuis

  5 dagen geleden
  Ik snap hier ook niets van, hoe kan dat nou.??