Boodschappen doen met Mariska van Vliet van 'Ik kook ook voor jou' betekent ook zoeken naar aanbiedingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Boodschappen doen met Mariska van Vliet van 'Ik kook ook voor jou' betekent ook zoeken naar aanbiedingen. © Frank de Roo

Steeds meer jongeren kloppen bij Mariska aan voor gratis maaltijd

De aanvragen voor een gratis maaltijd blijven binnenstromen bij Mariska van Vliet van ‘Ik kook ook voor jou’. Elke week melden zich wel twee mensen of gezinnen die niet meer rondkomen. Ook steeds meer jongeren.

 1. Valt je vakantie in duigen door ziekte? Zo kies je de juiste annuleringsverzekering
  PREMIUM
  Tips

  Valt je vakantie in duigen door ziekte? Zo kies je de juiste annule­rings­ver­ze­ke­ring

  Het vakantiegeld is bijna binnen. De reis kan dus geboekt worden, laat de voorpret beginnen. Maar wacht even, hoe zit dat ook alweer met die annuleringsverzekering? Lees vooral ook de kleine lettertjes, benadrukt verzekeringsexpert Bas Knoppert van Independer. ,,Dat voorkomt dat je een verzekering hebt die niet uitkeert als je bijvoorbeeld twee gebroken benen hebt.’’ Vijf vragen over annuleringsverzekeringen.
 2. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”