Tamara Straatman.
Volledig scherm
Tamara Straatman. © @METJenneke

Tamara (38) won 10 miljoen euro: ‘Sommige mensen verwachtten dat ik dingen voor ze zou betalen’

De 38-jarige Tamara Straatman won 3,5 jaar geleden 10 miljoen euro met de Staatsloterij. Het enorme geldbedrag zorgde ervoor dat haar leven 180 graden veranderde en ze haar dromen kon verwezenlijken.

5 reacties

 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Ik zou deze grote geld bedrag niet eens willen hebben, ( 5 huisjes kopen voor m'n 5 dochters,) de rest ga ik besteden aan een opvang voor daklozen / thuislozen, of voor huiselijk geweld. Dat wil ik dan neerzetten in bepaalde plaatsen in Nederland. Gewoon wat grote gebouwen gaan huren of kopen, dat opknappen en inrichten. Dan zal ik me als een koning gaan voelen als ik dit ga doen
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Gefeliciteerd en sterkte ermee!
 • Ed Ward

  1 jaar geleden
  Tussen 7 en 9 uur twee uur slapen is niet heel gek toch?
 • Margreet Deudekom

  1 jaar geleden
  Vader had een afspraak moeten maken dat als de hoofdprijs op een van de loten zou dit gedeeld moest worden met de anderen uit het gezin.
 • H.M. Toering

  1 jaar geleden
  Aan het geld komen is moeilijker dan ervan af komen lijkt me aangezien niet zoveel mensen gewend zijn zo'n hoeveelheid geld in hun bezit te hebben. Doorgaans lijkt het me vervelend als je zoveel hebt en veel mensen in je omgeving het weten. Veel willen dan wat van je of verwachten van alles. Ik denk dat je nu niet echt heel veel mensen om je heen hebt en dat je ze op 1 hand kunt tellen van wie je echt op aan kan. Veel geluk en gezondheid en dat je er maar lang van kan genieten.