Timo Buitenhuis heeft zijn eerste jaarsalaris aan Unicef gedoneerd, in zijn armen houdt hij een oorkonde van verdienste vast.
Volledig scherm
PREMIUM
Timo Buitenhuis heeft zijn eerste jaarsalaris aan Unicef gedoneerd, in zijn armen houdt hij een oorkonde van verdienste vast. © Victor van Breukelen

Timo (23) doneert eerste jaarsalaris van ruim 21.000 euro aan Unicef: ‘Ik wil iets goeds doen’

Ooit eraan gedacht om je volledige jaarsalaris te doneren aan een goed doel? Niet iedereen kan zich dit permitteren, maar voor webdeveloper Timo Buitenhuis was de keuze snel gemaakt. Hij besloot zijn allereerste jaarsalaris van maar liefst 21.132,76 euro te doneren aan Unicef.

1 reactie

 • B Zieleman

  2 jaar geleden
  "Het jaarinkomen van onze directeur Suzanne Laszlo bedroeg in 2020 129.000 euro (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering)." Topper ben je, Timo! Je zult later beseffen dat je het geld zelf beter had kunnen houden en je beter vaak kleinere donaties had kunnen geven.
 1. Valt je vakantie in duigen door ziekte? Zo kies je de juiste annuleringsverzekering
  PREMIUM
  Tips

  Valt je vakantie in duigen door ziekte? Zo kies je de juiste annule­rings­ver­ze­ke­ring

  Het vakantiegeld is bijna binnen. De reis kan dus geboekt worden, laat de voorpret beginnen. Maar wacht even, hoe zit dat ook alweer met die annuleringsverzekering? Lees vooral ook de kleine lettertjes, benadrukt verzekeringsexpert Bas Knoppert van Independer. ,,Dat voorkomt dat je een verzekering hebt die niet uitkeert als je bijvoorbeeld twee gebroken benen hebt.’’ Vijf vragen over annuleringsverzekeringen.