Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verlaag je energierekening met honderden euro’s met deze zes simpele tips

Nu gas en licht vanaf januari honderden euro’s duurder worden, zoeken veel Nederlanders naar snelle manieren om energie te besparen. Wij vroegen experts naar meteen uitvoerbare tips om de energierekening flink te verlagen.

1 reactie

  • P.A. Buitenhuis

    7 dagen geleden
    Welk advies is nu het best? Eneco vind dat de thermostaat 's nachts in oudere huizen 5 tot 7 graden lager kan. Mijn thermostaat stond 's nachts 7 graden lager, dus conform hun advies. Maar... in een vorig bericht in deze krant werd geadviseerd de thermostaat niet te ver terug te draaien omdat de opwarmperiode 's morgens teveel energie zou vragen. Gisteren dat advies opgevolgd en nu moet ik weer terug?
  1. Groei internetverkoop niet langer door het dak

    Groei internet­ver­koop niet langer door het dak

    Het zijn zeker nog dubbele cijfers, maar een recordgroei zoals begin dit jaar zat er tijdens het tweede kwartaal niet meer in voor Europese webwinkels. In april, mei en juni spendeerden Nederlandse consumenten meer dan 800 miljoen euro bij buitenlandse webwinkels binnen de Europese Unie. Dit is bijna 17 procent meer dan in dezelfde periode een jaar eerder, maar een stuk minder dan de 64 procent groei die tijdens het eerste kwartaal werd gehaald.