Samen met gymdocent Olaf Remmerswaal bekijkt een leerling zijn sprong terug. Op X11, een middelbare school voor media en vormgeving, is de smartphone bijna niet weg te denken uit de lessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Samen met gymdocent Olaf Remmerswaal bekijkt een leerling zijn sprong terug. Op X11, een middelbare school voor media en vormgeving, is de smartphone bijna niet weg te denken uit de lessen. © Angeliek de Jonge

Deze school moedigt leerlingen aan om telefoon te gebruiken: ‘Voorbereiding op échte levenskeuzes’

Een smartphoneverbod op school? Op de Utrechtse middelbare school X11 worden scholieren juist aangemoedigd hun telefoon te gebruiken bij sommige lessen. ,,We vinden het onze taak om leerlingen te helpen bij het maken van keuzes in het échte leven. En een telefoon is daar onderdeel van.”

0 reacties

  1. Agnes’ baby leefde drie dagen: ‘Ik was verdrietig maar ook trots, ze was dood maar ook geboren’
    mijn bevalling
    2

    Agnes’ baby leefde drie dagen: ‘Ik was verdrietig maar ook trots, ze was dood maar ook geboren’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Agnes Boer (39) beviel zonder een wee te hebben gevoeld. Haar dochtertje overleed na een paar dagen aan de complicaties van de geboorte.