Annelien.
Volledig scherm
PREMIUM
Annelien. © Nathalie Samain

Drie keer zwanger maar geen baby: ‘Ik kreeg zijn naam niet over mijn lippen’

Eva Mouton richtte ‘de Buskesclub’ op, een club die vrouwen met een onvervulde kinderwens wil verenigen. Zoals Annelien (29). Al van kinds af aan wil ze moeder worden, maar steeds gaat het mis. Tot driemaal toe. De laatste keer heeft ze zelf een hartverscheurende beslissing moeten nemen: een zwangerschapsonderbreking na dertig weken. ,,Het is onwezenlijk om babykleertjes te moeten kopen voor de geboorte- en sterfdag van je baby die je op dat moment nog voelt trappelen.”

3 reacties

 • Burgt

  1 week geleden
  Wat een heftig verhaal. Enorm veel sterkte en geluk gewenst!
 • M Veen

  1 week geleden
  Ik wil jullie langs deze weg heel veel doorzettingsvermogen toewensen, het verhaal is voor mij ook heel erg herkenbaar ook al is dit allemaal al weer 12 jaar geleden. Na drie zwanger schappen is het eindelijk bij de 4e keer toch redelijk goed gekomen. Ook ik had de handdoek in de ring willen gooien ik wilde geen verdriet en teleurstellingen meer voelen. Maar na een moeilijke zwangerschap van 38 weken is dan toch onze dochter geboren, helaas geen roze wolk want ook dit kindje zou ons bijna dood g
 • M.G. Blom

  1 week geleden
  Ja, dat is heel erg tragisch. Ik hoop dat Annelien en partner en lotgenoten toch het geluk mogen beleven een of meer gezonde kinderen te krijgen. Tot die tijd heel veel sterkte en kracht gewenst. Laat echter ook niet jullie levensvreugde alleen afhangen van alleen het hebben van kinderen, er is méér in het leven, hoe lastig dat ook is.
 1. Ultieme liefdesdroom van Sebastian (34) en zijn vriendin werd nachtmerrie: ‘We gingen door een hel’
  PREMIUM

  Ultieme liefdes­droom van Sebastian (34) en zijn vriendin werd nachtmer­rie: ‘We gingen door een hel’

  ‘Amor Vincit Omnia’. Liefde overwint alles. De Latijnse woorden op de getatoeëerde arm van Sebastian van Laar (34) hadden amper een betere plek kunnen krijgen. De voetballer van het Zutphense De Hoven en vriendin Angelique werden in hun zoektocht naar nieuw levensgeluk door het leven ongenadig hard gebeten. Onuitputtelijk menselijk leed stelde behalve geduld, ook hun relatie danig op de proef. Maar de krachtige liefdescombine doorstond de achtbaan vol misère.