Sterre Olde Monnikhof en haar man Vincent Bilanovic (en dochter Sia) uit Ootmarsum zijn met bijzondere lijn baby- en peuterrompertjes op de markt gekomen. Abonnement op duurzame rompertjes, met print, maandelijks een nieuwe.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterre Olde Monnikhof en haar man Vincent Bilanovic (en dochter Sia) uit Ootmarsum zijn met bijzondere lijn baby- en peuterrompertjes op de markt gekomen. Abonnement op duurzame rompertjes, met print, maandelijks een nieuwe. © Robin Hilberink

Elke maand een nieuw rompertje op de deurmat: dit stel hoopt op gat in de markt

Lekkere felle kleurtjes in bijzondere prints, van biologisch geteelde katoen en elke maand een nieuw exemplaar op je deurmat. Ouders Sterre en Vincent hopen een gat in de markt te hebben gevonden. 

  1. Wat zijn de gevolgen van een bijna-verdrinking bij kinderen?

    Wat zijn de gevolgen van een bij­na-verdrin­king bij kinderen?

    De temperaturen lopen op deze week - op zondag kan het lokaal zelfs boven de 30 graden uitkomen. Een frisse duik geeft verkoeling, en helaas zorgt dat duiken elke zomer ook voor veel onnodige verdrinkingen onder kinderen. Hoe langer ze onder water blijven, hoe slechter hun kansen. Wat de gevolgen van een bijna-verdrinking, een reanimatie en IC-opname kunnen zijn, leggen kinderneuroloog Maayke Hunfeld en kinder-IC-arts Corinne Buysse uit.