Roel Abraham.
Volledig scherm
Roel Abraham. © Yoran Louhenapessy

Hysterie bij zwembad; er stond een perverse vader in de kleedkamer, hij hielp zijn dochter omkleden

columnRoel Abraham is 50 jaar maar wil dat niet weten, heeft zes kinderen en slechts één vrouw. Rijdt Trabant, stuntelt door het leven en deelt op deze plek zijn belevenissen als vader van een groot gezin.

4 reacties

 • Bert Terlouw

  12 maanden geleden
  Sina; Je reactie is precies waar het om gaat. Je spreekt vanuit angst. En angst is een slechte raadgever. De man gedraagt zich namelijk volkomen normaal. Het is juist de hel en verdoemenis schreeuwende vrouw die zich niet normaal gedroeg. Ze had deze moderne vader en zijn dochter namelijk gewoon even een vriendelijke hand kunnen geven en kennis kunnen maken als ze het niet had vertrouwd. In plaatst daarvan gaat ze tekeer over een vader die gewoon zijn dochter helpt. Tja…..
 • Sina Hogeboom

  12 maanden geleden
  Als de vader zich verder normaal gedraag is er volgens mij niks aan de hand.
 • Frank Bruggeman

  12 maanden geleden
  Amen.
 • M.G. Blom

  12 maanden geleden
  Prachtig stukje. Herkenbaar. De preutsheid van nu vergroot juist het gluurgedrag en met de asociale media bij de hand. Het misbruik van de 'voor de grap' (?) geposte beelden zijn vele malen erger dan slingerende slurfjes op jacht naar weggenomen kleding waar daders in tegenstelling tot het internet wél bekend zijn, achterhaald kunnen worden en eventueel bestraft.