Een lege klas op een Rotterdamse school. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een lege klas op een Rotterdamse school. Foto ter illustratie. © Bart Hoogveld

‘Ouders willen geen schoolsluiting, maar strengere maatregelen’

De meeste ouders willen strenge maatregelen in het onderwijs om een schoolsluiting te voorkomen. Dit blijkt uit een peiling onder ruim 2000 ouders van Ouders & Onderwijs.  

3 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Het wordt onderhand vervelend,maar ik zie ook meer in strengere maatregelen dan schoolsluitingen,de schoolachterstanden lopen anders de spuigaten uit,dat is zowieso nauwelijks meer in te lopen
 • Mirjam Bosman

  1 jaar geleden
  En dit is de oplossing? Elk jaar zijn er griep zieken net als corona. Het ziekenhuis ligt vol met ongevaccineerden Dus dit is de oplossing!?
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  En daarom dus snel starten met ook de kinderen te vaccineren. Maar zo lang deze regering blijft zwabberen en pappen en nathouden, omdat het geen maatregelen durft door te drukken, gaat er niets veranderen.
 1. Is dit de medische toekomst? ‘Voor operatie ga je naar het ziekenhuis, voor controle naar deze huiskamer’
  PREMIUM

  Is dit de medische toekomst? ‘Voor operatie ga je naar het ziekenhuis, voor controle naar deze huiskamer’

  Niemand gaat graag naar het ziekenhuis. Toch stappen kleuters opgetogen Het Kleine Helden Huis binnen en lijkt het voor hun ouders alsof ze op de koffie komen. Op deze plek - onherkenbaar als medisch centrum - staan kinderen onder controle die ooit te vroeg óf met complicaties werden geboren. Welkom op deze unieke plek: de eerste huiskamer van de zorg. ‘Zo zou de medische wereld er uit moeten zien.’