Fysiotherapeut Marcel Leussink van gezondheidscentrum Wesselerbrink is woedend omdat Menzis aanvullende verzekeringspakketten stiekem heeft uitgekleed. „Nee zeggen is geen optie. Dan raak je je contract met je verzekeraar kwijt, wat het werken voor Menzis-verzekerden onmogelijk zou maken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Fysiotherapeut Marcel Leussink van gezondheidscentrum Wesselerbrink is woedend omdat Menzis aanvullende verzekeringspakketten stiekem heeft uitgekleed. „Nee zeggen is geen optie. Dan raak je je contract met je verzekeraar kwijt, wat het werken voor Menzis-verzekerden onmogelijk zou maken.” © Wouter Borre

Fysiotherapeut Marcel is boos op verzekeraar: ‘Menzis kleedt pakket uit, de patiënt wordt gepiepeld’

ENSCHEDE - Gepiepeld en uitgekleed. Zo voelen fysiotherapeut Marcel Leussink en zijn collega’s zich, nu blijkt dat Menzis stevig bezuinigt op de aanvullende pakketten voor 2022. „Dit hebben ze  niet verteld.”

  1. Elke dag een of meer blikjes cola (zero) zoals Roger vroeger: hoe (on)gezond is dat nu eigenlijk echt?
    PREMIUM
    1

    Elke dag een of meer blikjes cola (zero) zoals Roger vroeger: hoe (on)gezond is dat nu eigenlijk echt?

    Roger van Damme dronk vroeger - voor hij op zijn gezondheid begon te letten - 15 tot 20 blikjes Coca-Cola Zero per dag. Van Damme is een Nederlandse chef-kok, die een Michelinster in Antwerpen heeft en te zien is in verschillende Vlaamse tv-programma’s. Dat frisdrank niet gezond is, weten we, maar kan het kwaad als je elke dag één of meer blikjes drinkt? Is Coca-Cola Zero gezonder dan gewone cola? En tot hoeveel blikjes beperk je jezelf best? Voedingsexpert Eric De Maerteleire legt uit.