Hans Klok.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Klok. © Manon van der Zwaal

Hans Klok: ‘De coronakilo’s vliegen eraan, mijn showkleren zitten al vrij strak’

Hemd van het lijfIn Hemd van het Lijf vertellen BN’ers over hun gezondheid. Illusionist Hans Klok (52) bereidt zich in Nederland voor op een televisiecarrière en zijn show bij Kerstcircus Haarlem. Sporten ziet hij als werk, al heeft hij nu even geen geld voor een personal trainer.

 1. Wie heeft een nier voor Monique (53)? Ze deed emotionele oproep: ‘Ik ben op zoek naar mijn grote held’
  PREMIUM

  Wie heeft een nier voor Monique (53)? Ze deed emotionele oproep: ‘Ik ben op zoek naar mijn grote held’

  Al twee jaar lang ligt Monique Holtvluwer (53) uit Nijkerk drie keer per week urenlang aan een dialyseapparaat in Meander Medisch Centrum. De wachtlijst voor een donornier is lang en Holtvluwer is bang dat haar lichaam nog eens drie jaar dialyseren niet meer aankan. Ze deed een emotionele oproep op Facebook in de hoop dat iemand haar een nier wil afstaan. ,,Ik ben op zoek naar mijn grote held.”
 2. Jims vader stierf aan hondsdolheid: ‘Ik kende het alleen uit de Donald Duck’
  PREMIUM

  Jims vader stierf aan hondsdol­heid: ‘Ik kende het alleen uit de Donald Duck’

  Er leek niets aan de hand toen zijn vader terugkwam van een verre reis. Maar maanden later belandt de 52-jarige Utrechter Jean Jaques Lasseur op de ic met de diagnose rabiës en sterft. ,,Hondsdolheid. Ik kende het alleen uit de Donald Duck, als een ziekte waarom je kunt lachen", zegt zoon Jim (24). Pas recent drong het tot hem door wat voor ‘bizarre zomer’ hij en zijn gezin meemaakten. En zoiets wenst hij niemand toe.