Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

‘Mensen denken dat ik de hele dag trio’s heb’

Podcast Over de LiefdeIn de podcastserie Over de liefde praat AD-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestjerelatie nog wel van deze tijd? In de vierde aflevering praat Debby met cabaretier Kirsten van Teijn (32) over haar bijzondere relatievorm: ‘Ik heb een monogame relatie met een man en een vrouw’.

0 reacties

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Lale Gül over de liefde: ‘Vreemdgaan vind ik niet erg. Ik ken dat gevoel van jaloezie niet’
  Podcast Over de Liefde

  Lale Gül over de liefde: ‘Vreemdgaan vind ik niet erg. Ik ken dat gevoel van jaloezie niet’

  In de gloednieuwe serie Over de liefde praat AD+R-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestjerelatie nog wel van deze tijd? En, wat moeten we doen en laten om liefde te vinden? In de derde aflevering praat Debby met schrijfster Lale Gül over vrijheid, daten en monogamie. ,,Zelfs David Beckham zou me gaan vervelen.”