ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Moeten we leren leven met corona? ‘Als circulatie zo hoog is, kún je niet met het virus leven’

Volgens expertsKunnen we ons zorgsysteem zo organiseren dat we goede zorg kunnen blijven bieden, ook in coronatijd? Wat zijn dan de scenario’s? We vragen het de mensen die er middenin staan.

5 reacties

 • M Kamerman

  2 weken geleden
  De natuur is idd klaar met ons De aardbol is overvol met de diersoort mens En wat gebeurt er ...een ziekte die de natuur gaat herstellen en de mens vecht is ook volgens de natuur De ouderen zieken en zwakken beschermen Laten we accepteren dat de balans terug moet
 • Marja Van Dantzig

  2 weken geleden
  Ongeveer 13 miljard euro ligt er op de planken bij de zorgverzekeraars! Dit is voor de aandeelhouders?????? Hoe dan?????? En hier doen ze niets aan war een schande. En in DEN HAAG hoor je hier niets over. En wij de hardwerkende mensen moeten dit allemaal opbrengen voor deze witte boordencriminelen!!!!!!
 • van Essen

  2 weken geleden
  Een van de grootste problemen bij de ziekenhuizen is dat ze geprivatiseerd zijn, was het een overheidsinstelling bleef er niet zoveel geld hangen bij de Top van ieder ziekenhuis! Dit geld kan beter besteed worden aan Personeel en de Zieken!
 • S. Puschaner

  2 weken geleden
  De natuur is klaar met ons, mensen
 • A.G. de Jong

  2 weken geleden
  Het voorstel voor een meer centrale opvang van corona-patiënten voor een meer efficiënte aanpak en om de reguliere zorg beter doorgang te kunnen laten vinden, is al meerdere malen gedaan. Maar dat werd door deze regering steeds weggelachen, net zoals zoveel andere zaken! Nee, liever inzetten op een testmaatschappij, QR codes en extra BOA’s opleiden om daarop te handhaven. Dat is volgens hen het wondermiddel, ook al wist ieder nadenkend mens dat dit zou mislukken!