Saskia Noort.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Noort. © Shody Careman

Weet je hoeveel rotzooi ze in je lichaam pompen als je met corona in het ziekenhuis belandt?

ColumnSaskia Noort schrijft wekelijks over nieuws dat haar raakt. De schrijfster vreest voor een nieuwe coronagolf en pleit voor vaccineren. 

6 reacties

 • M.M. Bonder

  2 jaar geleden
  @E Goedhart: Maar een bewijs van vaccinatie is ook op een andere manier te verkrijgen. Dat riekt naar fraude! Wat je in het ziekenhuis aan medicijnen krijgt, heb je al helemaal geen zeggenschap over als je ernstig ziek bent. Weet jij veel wat je dan binnenkrijgt. Dat weiger je dan natuurlijk op voorhand ook.
 • Martin Bolhuis

  2 jaar geleden
  In Portugal is 98% gevaccineerd en heeft men nauwelijks corona besmettingen. In het voorjaar overleden er 300 Portugezen per dag aan corona. Het liep volledig uit de hand, daarom liet nagenoeg iedereen zich vaccineren.
 • Dirk hoekert

  2 jaar geleden
  Als zelfs kunstenaars en schrijvers slaafs achter fascistische maatregelen staan is het de kunst u te verzetten. Ga lekker met je vriendje Kluun, die zijn overleden vrouw prostitueerde, een ander de les lezen.
 • D.J. Pater

  2 jaar geleden
  Ook ik ben het helemaal eens met mevrouw Noort. En ik hoor ook steeds meer mensen om mij heen die niet meer naar de talkshows kijken. Vroeger (voor Corona) waren de talkshows nog luchtig en gewoon leuk, luchtig en amusant om naar te kijken. Na ruim anderhalf jaar trek ik het gepraat 's avonds laat over corona ook niet meer.
 • HA Klomp

  2 jaar geleden
  Ik ben het helemaal met mevrouw Noort eens! Je doet het voor een ander, en dat heeft totaal niks te maken met het kulbericht van de Jong hieronder, want die roept maar wat. Vaccineren is de enige oplossing en wil je dat niet blijf je lekker thuis!