Saskia Noort.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Noort. © Shody Careman

Weet je hoeveel rotzooi ze in je lichaam pompen als je met corona in het ziekenhuis belandt?

ColumnSaskia Noort schrijft wekelijks over nieuws dat haar raakt. De schrijfster vreest voor een nieuwe coronagolf en pleit voor vaccineren. 

7 reacties

 • M.M. Bonder

  2 maanden geleden
  @E Goedhart: Maar een bewijs van vaccinatie is ook op een andere manier te verkrijgen. Dat riekt naar fraude! Wat je in het ziekenhuis aan medicijnen krijgt, heb je al helemaal geen zeggenschap over als je ernstig ziek bent. Weet jij veel wat je dan binnenkrijgt. Dat weiger je dan natuurlijk op voorhand ook.
 • E Goedhart

  3 maanden geleden
  Martin Bolhuis, 98% van de Portugezen staan geregistreerd als gevaccineerd, dat is wat andets dan gevaccineerd zijn. De vaccinatie bereidheid in Portugal is hoog, dat is een feit, met de lage besmettingscijfers tot gevolg. Maar een bewijs van vaccinatie is ook op een andere manier te verkrijgen.
 • Martin Bolhuis

  3 maanden geleden
  In Portugal is 98% gevaccineerd en heeft men nauwelijks corona besmettingen. In het voorjaar overleden er 300 Portugezen per dag aan corona. Het liep volledig uit de hand, daarom liet nagenoeg iedereen zich vaccineren.
 • Dirk hoekert

  3 maanden geleden
  Als zelfs kunstenaars en schrijvers slaafs achter fascistische maatregelen staan is het de kunst u te verzetten. Ga lekker met je vriendje Kluun, die zijn overleden vrouw prostitueerde, een ander de les lezen.
 • D.J. Pater

  3 maanden geleden
  Ook ik ben het helemaal eens met mevrouw Noort. En ik hoor ook steeds meer mensen om mij heen die niet meer naar de talkshows kijken. Vroeger (voor Corona) waren de talkshows nog luchtig en gewoon leuk, luchtig en amusant om naar te kijken. Na ruim anderhalf jaar trek ik het gepraat 's avonds laat over corona ook niet meer.
 1. Als Jan Willem (51) hoort dat hij dementie heeft, doet hij niks: ‘Waarom troost je me niet’, vroeg Margreet
  PREMIUM

  Als Jan Willem (51) hoort dat hij dementie heeft, doet hij niks: ‘Waarom troost je me niet’, vroeg Margreet

  Jan Willem is nog maar 51 jaar oud als hij en zijn vrouw Margreet te horen krijgen dat hij lijdt aan een onbekende vorm van dementie. In één klap moet Margreet voor haar jonge man zorgen, is ze kostwinner, moeder en vader tegelijk voor haar kinderen van 9 en 13 jaar oud. Haar missie, de afgelopen jaren? Zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten wat fronto-temporale dementie is. „Je ziet je man, hij staat naast je, maar hij is er niet meer.”