Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, pleit voor meer maatregelen om het aantal besmettingen terug te dringen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, pleit voor meer maatregelen om het aantal besmettingen terug te dringen. © ANP

Ziekenhuisbaas Ernst Kuipers: ‘Er is de suggestie gewekt van groepsimmuniteit, vergeet het!’

Ziekenhuizen willen zo min mogelijk reguliere zorg uitstellen, dus trekt Ernst Kuipers nu aan de bel. ,,Mensen wachten al te lang, dat leidt ook tot gezondheidsschade.’’ Een interview met de man die verantwoordelijk is voor de verdeling van coronapatiënten. 

2 reacties

  • HJ Veltkamp

    7 maanden geleden
    Preventie zou het word moeten zijn maar daar wordt niks aan verdient. Aan de vaccinaties des te meer. En als we ons 3 keer moeten laten prikken dan zijn de verdiensten ook 3 keer zo groot. Veel beter toch dan mondkapjes en andere preventie. Alleen de rekening voor de burgers komt nog De gezondheidszorg beetje omhoog anders valt het te veel op. We vullen het wel aan met andere belastingen
  • Chinta M.L. Koster

    7 maanden geleden
    Meneer Kuijpers is 25 jaar te laat met zijn nek uit te steken en weet dat als geen ander.. Het is een schaamteloze vertoning als ik de man op beeld zie en hoor en dan vooral de vele leugens die geuit worden, die heel simpel een doel dienen en dat is de eigen belangrijkheid en baan te behouden. De kreet word wakker is ook op deze meneer van toepassing. Alle alternatieve methodes die gaan over preventie waren te min en werden aan de kant geschoven.Ophouden met alle verdraaiingen. Keer ze om!