Woensdagmiddag reikte wethouder Martijn Breukelman het eerste ‘Gewoon Actief op Straat’ sport- en spelpakket uit aan buurtbewoners in de wijk Baalderveld.
Volledig scherm
Woensdagmiddag reikte wethouder Martijn Breukelman het eerste ‘Gewoon Actief op Straat’ sport- en spelpakket uit aan buurtbewoners in de wijk Baalderveld. © Gemeente Hardenberg

70 sport- en spelpakketten uitgedeeld aan de jeugd in Hardenberg

Geen trefbaltoernooi of het spel ‘De Vloer is Lava’ voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Hardenberg deze kerstvakantie. Maar wel iets anders: het ‘Gewoon Actief op Straat’-pakket. Het eerste exemplaar van de zeventig pakketten is uitgereikt door wethouder Martijn Breukelman van de gemeente Hardenberg in de wijk Baalderveld.

 1. Verkiezingsrel in Hardenberg: Forum plakt Baudet volledig óver GroenLinks heen. ‘Heel kinderachtig’
  PREMIUM

  Verkie­zings­rel in Hardenberg: Forum plakt Baudet volledig óver GroenLinks heen. ‘Heel kinderach­tig’

  Een pamfletrel die in Hardenberg laag over laag wordt uitgevochten. De ene dag zag Romano Boshove van GroenLinks zichzelf nog op het aanplakbord, een dag later was het zeven keer Thierry Baudet. De lokale politicus met Haagse ambities noemt het sneu, maar krijgt nu plakhulp van de plaatselijke VVD. Baudet: ,,Heel lief. Kartelpartij helpt kartelpartij. Samen tegen de pestkoppen.”
 1. Crimineel Martin van de Pol doodgeschoten in Amsterdam
  Play

  Crimineel Martin van de Pol doodgescho­ten in Amsterdam

 2. Actievoerders met petitie niet welkom bij 's Heeren Loo
  Play

  Actievoer­ders met petitie niet welkom bij 's Heeren Loo

Vechtdal