Volledig scherm
De aanleg van de trimbaan in Hardenberg is gestart. © Gemeente Hardenberg

Aanleg trimbaan in Vechtpark Hardenberg gestart

De aanleg van een trimbaan in het Vechtpark is gestart. De trimbaan krijgt hotspots bij Baalder, het Heemsermarspark en rond de Molengoot. Het is de bedoeling dat de baan nog voor de zomer gebruikt kan worden. 

De trimbaan is het resultaat van ingediende ideeën van inwoners van Hardenberg. Bij de hotspots van de trimbaan komen houten toestellen, waar inwoners kunnen sporten. Ook worden er bankjes geplaatst. Bij Baalder komen er toestellen voor krachttraining, de Molengoot is straks de plek om sit-ups en pull-ups te doen. 

Subsidie

De ontwikkeling van het Vechtpark Hardenberg is een initiatief van de gemeente Hardenberg en waterschap Vechtstromen. Het project is onderdeel van Ruimte voor de Vecht, en mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Overijssel.

Volledig scherm
De plekken waar de hotspots van de trimbaan in Hardenberg komen. © Anno2000
  1. Rick Brink uit Hardenberg naar tv-finale Minister van Gehandicaptenzaken
    PREMIUM

    Rick Brink uit Hardenberg naar tv-finale Minister van Gehandicap­ten­za­ken

    Rick Brink is finalist in de verkiezing van de Minister van Gehandicaptenzaken. De Hardenbergse politicus verneemt de blijde boodschap via een i-Pad, waarop Lucille Werner vertelt dat hij bij de laatste zes zit. ,,Je bent een fantastische topper, jij gaat schitteren op 17 juni’’, meldt de tv-presentatrice, bekend van het woordspelletje Lingo. ,,Wat een verrassing, ik weet niet wat ik zeggen moet’’, reageert de 33-jarige Brink enthousiast.

Vechtdal