De Aldi in de Julianastraat in Dedemsvaart.
Volledig scherm
PREMIUM
De Aldi in de Julianastraat in Dedemsvaart. © Google Streetview

Aldi Dedemsvaart wil onderste steen boven krijgen in zaak tegen gemeente

De gemeente Hardenberg moet mogelijk meer documenten openbaar maken rond de slepende Aldi-kwestie in Dedemsvaart, zo bleek vandaag tijdens een rechtszaak in Den Haag. Daar behandelde de Raad van State een zogenoemd WOB (Wet openbaarheid van bestuur)-verzoek van Aldi. Die wil in het besluitvormingsproces rond de verhuizing van de Jumbo van de Julianastraat naar het winkelcentrum in Dedemsvaart de onderste steen boven krijgen. 

 1. Arriva stelt reisverbod in om overlastgevende asielzoekers op Vechtdallijn te weren (en wil geld voor extra personeel)
  PREMIUM

  Arriva stelt reisverbod in om overlastge­ven­de asielzoe­kers op Vechtdal­lijn te weren (en wil geld voor extra personeel)

  De maatregelen die Arriva voor ogen heeft om de veiligheid in de treinen tussen Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Emmen te vergroten kosten al snel 1,5 miljoen euro. Dat heeft de vervoerder uit laten rekenen, waarbij het vooral mikt op invoering van een reisverbod en het aannemen van extra personeel. Dat wordt dan pijlsnel ingevlogen als ergens escalatie dreigt.
 1. de Stentor Nieuws Update: Dode bij brand in Wilp en verdachte granaathanger opgepakt
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Dode bij brand in Wilp en verdachte granaathan­ger opgepakt

  27 januari
 2. Video van de Dag | Kom je thuis, ligt je veranda vol met... leeuwen!

  Video van de Dag | Kom je thuis, ligt je veranda vol met... leeuwen!

  27 januari

Vechtdal