Chiel de Groot en Corine Vink verhuizen met hun restaurant Amused naar het pand van Cucina39 in Hardenberg, waar ze kunnen uitbreiden. Daarnaast beginnen ze een wijnbar waar bezoekers terecht kunnen voor een lekkere wijn, cocktail of speciaalbier, gecombineerd met een klein of groter hapje. Sommelier Corine voelt zich de koning te rijk met de ruime wijnkelder waarin ook proeverijen mogelijk zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Chiel de Groot en Corine Vink verhuizen met hun restaurant Amused naar het pand van Cucina39 in Hardenberg, waar ze kunnen uitbreiden. Daarnaast beginnen ze een wijnbar waar bezoekers terecht kunnen voor een lekkere wijn, cocktail of speciaalbier, gecombineerd met een klein of groter hapje. Sommelier Corine voelt zich de koning te rijk met de ruime wijnkelder waarin ook proeverijen mogelijk zijn. © Enzio Ardesch

Amused verhuist naar Voorstraat Hardenberg: 'We openen ook wijnbar’

Chiel de Groot en Corine Vink verhuizen komend najaar hun succesvolle restaurant Amused van de Hardenbergse haven naar de Voorstraat. In het pand van Cucina39 kunnen ze niet alleen hun restaurant uitbreiden, maar ook een wijnbar openen. In de kelder met oude gewelven onder de bar is bovendien ruimte voor wijnproeverijen.