Art-director Dzanar (32) uit Hardenberg ontwerpt voor internationale artiesten als Sam Feldt en Chris Brown

videoDzanar Abbas-Zade maakt videoclips, visuals en achtergronden bij optredens en albumcovers voor internationale topartiesten als Chris Brown en Sam Feldt. Miljoenen mensen bekijken de creaties van de 32-jarige art-director uit Hardenberg. Hij ontwerpt vaak op zijn werkplaats in Zwolle.

,,Ik wil minder met steenwerk op de achtergrond en meer met groen werken”, zegt Abbas-Zade in een parkje vlakbij het centrum van Zwolle. In een door hem vorige maand gemaakte cover voor een single van de wereldberoemde Amerikaanse r&b-Zanger Chris Brown verdringen de palmbomen de wolkenkrabbers. ,,Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp en dit probeer ik terug te laten komen in mijn ontwerpen. Ik probeer altijd een verhaal te vertellen. Door het management van Chris Brown ben ik benaderd. Ik heb ook een cover gemaakt voor de Amerikaanse rapper Riff Raff en die hebben ze gezien op social media.”

  1. Anne (9) uit Zwolle komt voor het Wilhelmus met variant op de variant van Harm Leffers (81) uit Dedemsvaart
    PREMIUM
    Video

    Anne (9) uit Zwolle komt voor het Wilhelmus met variant op de variant van Harm Leffers (81) uit Dedems­vaart

    Het idee van Harm Leffers (81) uit Dedemsvaart om de aloude tekst van het Wilhelmus in een modern jasje te hijsen is hem de afgelopen weken op positieve, maar ook negatieve reacties komen te staan. Maar er zijn meer nieuwe varianten op het Nederlandse volkslied bedacht. Ook door de 9-jarige Anne uit Zwolle. ,,Het rood, wit, blau-auw, o-oranje, maakt mij van bi-innen vrij.’’

Vechtdal