Art-director Dzanar (32) uit Hardenberg ontwerpt voor internationale artiesten als Sam Feldt en Chris Brown

videoDzanar Abbas-Zade maakt videoclips, visuals en achtergronden bij optredens en albumcovers voor internationale topartiesten als Chris Brown en Sam Feldt. Miljoenen mensen bekijken de creaties van de 32-jarige art-director uit Hardenberg. Hij ontwerpt vaak op zijn werkplaats in Zwolle.

,,Ik wil minder met steenwerk op de achtergrond en meer met groen werken”, zegt Abbas-Zade in een parkje vlakbij het centrum van Zwolle. In een door hem vorige maand gemaakte cover voor een single van de wereldberoemde Amerikaanse r&b-Zanger Chris Brown verdringen de palmbomen de wolkenkrabbers. ,,Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp en dit probeer ik terug te laten komen in mijn ontwerpen. Ik probeer altijd een verhaal te vertellen. Door het management van Chris Brown ben ik benaderd. Ik heb ook een cover gemaakt voor de Amerikaanse rapper Riff Raff en die hebben ze gezien op social media.”

  1. Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenbergse burgervader
    video

    Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenberg­se burgerva­der

    Voor Peter Snijders en zijn gezin staat deze week in het teken van afscheid nemen. Na acht jaar verlaat hij Hardenberg als burgemeester, om in Zwolle aan de slag te gaan. Dinsdag legde hij zijn ambtsketen neer tijdens de laatste raadsvergadering die hij mocht leiden, vanavond werd hij uitgezwaaid door honderden Hardenbergers en genodigden tijdens een afscheidsfeest in het gemeentepark in Dedemsvaart. Maar het vaarwel kreeg een extra lading voor de hele familie nadat woensdag Snijders’ moeder overleed.

Vechtdal