Volledig scherm
Wouter Pops is de nieuwe general manager van Attractie & Vakantiepark Slagharen. © Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen krijgt nieuwe directie

Wouter Pops volgt Wouter Dekkers op als 'general manager’ van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De Parques Reunidos-groep waar het attractiepark onder valt heeft Wouter Dekkers aangesteld als general manager van haar jongste aankoop, het grote waterpark Tropical Islands in het Duitse Krausnick-Groß Wasserburg, nabij Berlijn.

Wouter Dekkers is sinds 2000 werkzaam in de pretparken-branche. Achtereenvolgens was hij actief voor Six Flags (2000-2005), Movie Park Germany (2005-2014) en sinds 2014 voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. In 2010 kwam hij in dienst van Parques Reunidos via de aankoop van Movie Park Germany door deze groep. 

Facelift

In Slagharen kwamen onder Dekkers’ leiding allerlei vernieuwingen tot stand. Zoals de opening van waterpark Aqua Mexicana, de bouw van 91 nieuwe vakantiehuizen, de vervanging van de verouderde achtbaan Thunder Loop door de ‘triple launch coaster’ Gold Rush, en voor het begin van het seizoen 2018 de nieuwe wild-west-entree en de herinrichting van het parkeerterrein aan de Zwarte Dijk. 

Operationeel directeur

Zijn opvolger Pops kan aan de slag met de realisering van de voetgangerstunnel die bij de start van het nieuwe seizoen in april 2019 wordt geopend. Ruimte voor verdere ontwikkeling van het park is beschikbaar op het terrein achter het reuzenrad waar in 2017 verouderde vakantiehuisjes zijn verwijderd. Pops werkt al sinds 2003 voor het Attractie- & Vakantiepark Slagharen en vervulde meerdere managementfuncties, sinds 2016 was hij als operationeel directeur verantwoordelijk voor het park. 

Volledig scherm
Wouter Dekkers verhuist van Attractie-& Vakantiepark Slagharen naar het Duitse waterpark Tropical Islands bij Berlijn. © Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Vechtdal