Farmer Frank met de vogelverschrikkers bij de wensboom op het grote plein van het attractiepark. Rechts directeur Dave Storm en de parkmascottes Rosie en Randy.
Volledig scherm
PREMIUM
Farmer Frank met de vogelverschrikkers bij de wensboom op het grote plein van het attractiepark. Rechts directeur Dave Storm en de parkmascottes Rosie en Randy. © Attractie- en vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen vervult wensen in herfstvakantie: sfeervol en coronaproof

Attractie- en vakantiepark Slagharen presenteert na vijftien jaar ‘Miracle of Lights’ een heel nieuw herfstspektakel: de 'Western Wish Fall’. Ruim vier weken lang staat een levensechte wensboom op het grote plein, met honderden wensen van jong en oud. ,,We wilden eens iets anders doen in deze bijzondere tijd’’, legt directeur Dave Storm (40) uit. 

 1. Bij sporters Balkbrug en Dedemsvaart kan de vlag uit: raad steunt plannen
  PREMIUM

  Bij sporters Balkbrug en Dedems­vaart kan de vlag uit: raad steunt plannen

  Verder zal onderzocht worden of verhuizing financieel aantrekkelijker gemaakt kan worden door woningbouw op het vrijkomende terrein, waar nu nog gesport wordt door korfbalvereniging Avereest en de voetbalverenigingen SCD’83 en SV Dedemsvaart. Na deze toezeggingen door de wethouder hoefde een gezamenlijk voorstel van de collegepartijen om de haalbaarheid te onderzoeken dinsdagavond niet meer in stemming gebracht te worden bij de behandeling van de begroting.
 2. Directeur Slagharen stort zich in spoedcursus pretparken: ‘Ik heb ontzettende hoogtevrees’
  PREMIUM

  Directeur Slagharen stort zich in spoedcur­sus pretparken: ‘Ik heb ontzetten­de hoogte­vrees’

  Dave Storm stort zich begin september in een ‘spoedcursus pretparken’. De nieuwe algemeen directeur van Attractiepark Slagharen blijft het liefst met beide benen op de grond. ,,De Eiffeltoren bijvoorbeeld durf ik niet te beklimmen. Daar ga ik van mijn levensdagen niet in, want ik heb ontzettende hoogtevrees. Maar vorige week ben ik hier toch in de Gold Rush gestapt, en in de Free Fall. Met angst en beven, maar het was nog leuk ook. Achteraf.’’
 1. Duizenden Argentijnen nemen afscheid van Diego Maradona
  Play

  Duizenden Argentij­nen nemen afscheid van Diego Maradona

 2. Vlaamse buschauffeur redt vrouw van spoorwegovergang
  Play

  Vlaamse buschauf­feur redt vrouw van spoorweg­over­gang

Vechtdal