Volledig scherm
Hulpverleners kijken naar de onder water verdwenen auto. De bestuurder is gered. © Persbureau Meter

Auto te water bij Dedemsvaart, bestuurder gered

Op de N377 bij Dedemsvaart is vanmiddag een auto van de weggeschoten en in de naastgelegen vaart terecht gekomen. De bestuurder kon uit gered worden en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Hardenberg.

De auto reed in de richting Slagharen en is na de crash geheel onder water verdwenen. Een berger en de brandweer proberen de auto uit het water te halen. Het verkeer heeft geen hinder van der bergingswerkzaamheden. 

 1. Jürgen in Duitsland wel, maar Jan in Nederland geen compensatie voor gigantische windmolen? In Kloosterhaar begrijpen ze het niet meer
  PREMIUM

  Jürgen in Duitsland wel, maar Jan in Nederland geen compensa­tie voor giganti­sche windmolen? In Klooster­haar begrijpen ze het niet meer

  Heinrich uit het Duitse Itterbeck woont straks op 1.000 meter van een gigantische windmolen en krijgt ter compensatie 3.500 euro per jaar. Het huis van Henk staat eveneens op een kilometer, alleen net in Kloosterhaar. In Nederland, en daarom moet hij maar uitzoeken hoe hij zijn vergoeding voor het bedorven woongenot krijgt. Onrecht, vinden ze aan deze kant van de grens. ,,Daar gaat het gründlich en pünktlich, hier is het gissen.”
 2. Slagharense carnavalsgroep wil af van de mexicano
  PREMIUM
  video + foto's

  Slagharen­se carnavals­groep wil af van de mexicano

  De Slagharense carnavalsgroep De Klaplopers wil met hun actie Kickout Mexicano de gelijknamige snack uit de cafetaria’s verbannen vanwege het volgens hen aanstootgevende karakter. ,,Een lui in saus achterover liggende, geribbelde lap vlees, dat is niet iets waar de gemiddelde Mexicaan zich graag mee vergeleken ziet worden”, aldus De Klaplopers, die hun actie kracht bijzetten in de carnavalsoptocht die zaterdagmiddag door Turfgat trok.

Vechtdal