ter illustratie, transport van sportpaarden.
Volledig scherm
PREMIUM
ter illustratie, transport van sportpaarden. © archief/Pim Ras

Bedrijf uit Slagharen wordt meerdere keren betrapt tijdens controle en dat komt ze nu duur te staan

,,Er wordt niet gereden zonder de juiste documenten’’, waarschuwde de politierechter in Zwolle woensdag. Maar precies dat ging tot drie keer fout bij een toen nog jong paardentransportbedrijf uit Slagharen.

1 reactie

 • N. vd Meulen

  2 maanden geleden
  Gerechtigheid voor de dieren,nu nog hopen dat ze goed verzorgd en ergens terecht komen waar ze met liefde worden gehouden....‼️
 1. Vechtdal verheugd over aanpak dodenweg N36: ‘Willen toch allemaal ouder worden?’
  PREMIUM
  2

  Vechtdal verheugd over aanpak dodenweg N36: ‘Willen toch allemaal ouder worden?’

  De aanpak van ‘dodenweg’ N36 tussen Ommen en Almelo - met een budget van maar liefst 115 miljoen euro - zorgt voor verheugde reacties in de regio. ,,Dit is een belangrijk besluit voor Vechtdal en Twente’’, reageert wethouder Alwin te Rietstap opgetogen namens de gemeente Hardenberg. Ook transportondernemer Sibbele Oegema is blij, al vraagt hij zich wel hardop af waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren.
 2. Klus (bijna) geklaard: Overijssel draagt beheer wegen Vechtdalverbinding weer over aan gemeentes

  Klus (bijna) geklaard: Overijssel draagt beheer wegen Vechtdal­ver­bin­ding weer over aan gemeentes

  De provincie Overijssel heeft het wegbeheer van de wegen en waterwegen rond de N340, N377 en N48 ‘teruggegeven’ aan de gemeentes Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Zwolle en De Wolden. Ook waterschap Drents Overijsselse Delta en Rijkswaterstaat kregen het eigendom terug. De wegen en waterwegen werden de afgelopen jaren grondig aangepakt en aangepast in het kader van het provinciale project Vechtdal Verbinding.

Vechtdal