Foto ter illustratie: MDMA.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: MDMA. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Belgische havenarbeider had de drugs beter kunnen laten staan op feestje in Hardenberg: ‘Ik zou zeggen: zegt het voort in België’

KAMPS DOET RECHTRonald Kamps schrijft dagelijks over een rechtszaak uit de regio. Niet alleen over de opgelegde straf, ook over het verhaal erachter. De zaak van vandaag gaat over rijden onder invloed van alcohol, MDA en MDMA.

 1. Herman adviseert grensgangers uit Vechtdal en Duitsland: ‘Pas op met thuiswerken’
  PREMIUM

  Herman adviseert grensgan­gers uit Vechtdal en Duitsland: ‘Pas op met thuiswer­ken’

  Steeds meer Overijsselse bedrijven die kampen met personeelstekorten, zoeken ook over de landsgrenzen heen naar nieuwe medewerkers. Veel grensgangers kiezen voor een baan als pendelaar. Maar daar zitten wel haken en ogen aan, benadrukt Herman Lammers, adviseur namens Euregio. De wet- en regelgeving in beide landen verschillen van elkaar. En daarom moet bijvoorbeeld goed worden bekeken aan welk land belasting moet worden afgedragen en hoe het staat met thuiswerken.
 2. Hardenbergse beursvloer moet clubs koppelen aan bedrijfsleven: ‘Ondernemen met gesloten beurs’
  PREMIUM

  Hardenberg­se beursvloer moet clubs koppelen aan bedrijfsle­ven: ‘Ondernemen met gesloten beurs’

  Voor de zesde keer houden stichting sociaal werk De Stuw en de Hardenbergse Uitdaging in samenwerking met de gemeente de Beursvloer. Daar staat woensdagavond ondernemen met gesloten beurs centraal. Bedrijven die zich graag willen inzetten voor de Hardenbergse samenleving worden zoveel mogelijk gekoppeld aan verenigingen of stichtingen die hulp kunnen gebruiken op gebied van kennis, materialen, faciliteiten of mankracht.

Vechtdal