Volledig scherm
In Kloosterhaar is aan het begin van de middag een quad uit de bocht gevlogen. De berijder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © Ginopress

Bestuurder (31) van quad zwaargewond bij crash in Kloosterhaar

De 31-jarige man uit Sibculo is zwaargewond geraakt nadat hij met zijn quad uit de bocht is gevlogen in Kloosterhaar. Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de omstandigheden.

De man reed op de kruising van de Kerkstraat met de Schoolstraat en vloog uit de bocht. Hij viel daarbij van zijn voertuig af. Verdere details zijn nog niet bekend. 

Een traumahelikopter uit Groningen landde nabij de Groenedijk en heeft bijstand verleend. De trauma-arts is vervolgens met de gewonde quadrijder meegegaan in de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle. 

  1. Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenbergse burgervader
    video

    Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenberg­se burgerva­der

    Voor Peter Snijders en zijn gezin staat deze week in het teken van afscheid nemen. Na acht jaar verlaat hij Hardenberg als burgemeester, om in Zwolle aan de slag te gaan. Dinsdag legde hij zijn ambtsketen neer tijdens de laatste raadsvergadering die hij mocht leiden, vanavond werd hij uitgezwaaid door honderden Hardenbergers en genodigden tijdens een afscheidsfeest in het gemeentepark in Dedemsvaart. Maar het vaarwel kreeg een extra lading voor de hele familie nadat woensdag Snijders’ moeder overleed.

Vechtdal