Volledig scherm
PREMIUM
Bij de start van de Beursvloer Hardenberg van maart 2017 sloeg toenmalig wethouder René de Vent niet op de gong, maar hield hij sportief een balletje hoog. © Frank Uijlenbroek

Beursvloer Hardenberg moet een ton aan maatschappelijke matches opleveren

Verenigingen en instellingen die hulp nodig hebben om een plan te realiseren, kunnen zich over een maand melden op de Beursvloer Hardenberg. Daar kunnen hun wensen worden gekoppeld aan bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen.

‘Samen ondernemen met gesloten beurs’ is het motto van deze editie van de Hardenbergse Beursvloer, die op maandag 24 februari van 18.00 tot 21.00 uur wordt gehouden in het restaurant van de Heemserhoek, het kantoor van de Rabobank Vaart en Vechtstreek, Webstores Digital Partners en Bureau Strak aan de Hof van Otten.

  1. Slagharense carnavalsgroep wil af van de mexicano
    PREMIUM
    video + foto's

    Slagharen­se carnavals­groep wil af van de mexicano

    De Slagharense carnavalsgroep De Klaplopers wil met hun actie Kickout Mexicano de gelijknamige snack uit de cafetaria’s verbannen vanwege het volgens hen aanstootgevende karakter. ,,Een lui in saus achterover liggende, geribbelde lap vlees, dat is niet iets waar de gemiddelde Mexicaan zich graag mee vergeleken ziet worden”, aldus De Klaplopers, die hun actie kracht bijzetten in de carnavalsoptocht die zaterdagmiddag door Turfgat trok.

Vechtdal