Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de Dag van de Bouw die vandaag werd gehouden was het mogelijk een kijkje te nemen in het toekomstige Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. © Saxenburg Groep

Bijna duizend belangstellenden bekijken bouw van nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg

UpdateEven lopen door een toekomstige operatiekamer en de afdeling spoedeisende hulp. Het kon vandaag op het bouwterrein van de Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. 

Bouwers Dura Vermeer en Goossen Te Pas Bouw stelden tijdens de landelijke Dag van de Bouw eenmalig de poorten van het bouwterrein open voor het publiek. Bezoekers kregen zo een unieke kans om op de bouwplaats rond te lopen, daar waar dat normaal verboden is.

  1. De Krim vraagt vergunning voor bouw MFA

    De Krim vraagt vergunning voor bouw MFA

    De ‘stichting De Krim voor sociaal en cultureel werk’ gaat voortvarend door met het realiseren van een multifunctionele accommodatie (MFA) voor het dorp. Het plan is verder uitgewerkt en bij de gemeente Hardenberg is al een zogeheten omgevingsvergunning aangevraagd die de bouw mogelijk moet maken. Hoewel het streefbedrag van drie ton als eigen bijdrage vanuit de gemeenschap nog niet is bereikt, wordt wel gemikt op het in gebruik nemen van het complex medio 2021.

Vechtdal