Jasper Fransen is met zijn ontwerpbureau JA! al flink gegroeid in de Kastanjehof. ,,Dan ontstaat de behoefte aan een betere entourage."
Volledig scherm
Jasper Fransen is met zijn ontwerpbureau JA! al flink gegroeid in de Kastanjehof. ,,Dan ontstaat de behoefte aan een betere entourage." © Alex Mulder

Broedplaats startende ondernemers in Hardenberg wordt verbouwd

De voormalige school Kastanjehof in Hardenberg wordt voor ruim 330.000 euro verbouwd tot een broedplaats voor startende ondernemers.

 1. Hier ging het écht om bij rellen in Staphorst: ‘Sinterklaas heeft hier helemaal geen diepgewortelde traditie’
  PREMIUM
  met video
  33

  Hier ging het écht om bij rellen in Staphorst: ‘Sinter­klaas heeft hier helemaal geen diepgewor­tel­de traditie’

  De ongeregeldheden die Staphorst vorige week zaterdag in de ban hielden bij de intocht van Sinterklaas, hebben weinig te maken met het beschermen van een traditie. Dat zeggen meerdere deskundigen. Volgens hen ligt de kern van de woede in de verschillen tussen stad en platteland: ,,Sinterklaas heeft hier helemaal geen diepgewortelde traditie.”
 2. Duizenden trekkers (en net zoveel liefhebbers) strijken neer in Zwolle: ‘Mijn vriendin ziet liever een bloemetje’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  3

  Duizenden trekkers (en net zoveel liefheb­bers) strijken neer in Zwolle: ‘Mijn vriendin ziet liever een bloemetje’

  Schuifelend gaan bezoekers door de zalen van de IJsselhallen in Zwolle, voetje voor voetje langs de ene na de andere trekker. Of beter gezegd: miniatuurtrekker. Duizenden exemplaren, van klein tot nog kleiner. De 32ste internationale Landbouwminiaturen Club Nederland trekt dit weekend duizenden bezoekers, uit heel Europa. En vrijwel niemand gaat met lege handen naar huis.