De auto botste in korte tijd op twee andere voertuigen.
Volledig scherm
De auto botste in korte tijd op twee andere voertuigen. © Harm Meter

Brokkenpiloot botst op twee voertuigen in Dedemsvaart

In Dedemsvaart knalde een auto vanmiddag direct achter elkaar op twee verschillende voertuigen. Hoe de bestuurder dat precies voor elkaar kreeg, is onduidelijk. De brokkenpiloot is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. 

Eerst boorde de automobilist zijn voertuig in de zijkant van een lijnbus. Vervolgens kwam hij in botsing met het bestelbusje dat daarachter reed. De inzittenden van de twee bussen bleven ongedeerd. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht. 

 1. Hardenberg bezingt saamhorigheid in coronacrisis met eigen lied in leeg nieuw ziekenhuis
  PREMIUM
  video

  Hardenberg bezingt saamhorig­heid in coronacri­sis met eigen lied in leeg nieuw ziekenhuis

  De linten en de lijnen, zover mag je gaan. De vrijheid die we hebben, dwingt ons stil te staan. Elkaar de hand te reiken, het is niet meer wat het was. Je woorden van liefde, kaatsen tegen glas... Samen met sprekende zwart-witfoto’s uit het dagelijks leven en muziek van een zeskoppige band vormen deze songteksten ‘Oog van de storm’, een indrukwekkend slotlied van de documentaire ‘Lotgenoten’ dat lekker in het gehoor ligt en makkelijk meezingt.
 2. Masévon investeert met nieuw pand in Hardenberg in hightech-regio ‘Vechtdal Valley’
  PREMIUM
  Hightech

  Masévon investeert met nieuw pand in Hardenberg in high­tech-re­gio ‘Vechtdal Valley’

  Wat is toch dat ‘Best bewaarde geheim van Hardenberg’? Masévon Group schermt ermee op een groot bord langs de N36 waar ze een nieuw pand bouwen voor een nieuwe tak: Masévon Advanced Systems. Het bedrijf speelt een belangrijke rol in de hightech-branche rond Hardenberg. ,,Ik noem het hier Vechtdal Valley”, zegt CEO Henk Kieft, met een knipoog naar de beroemde techregio in Californië.

Vechtdal