Volledig scherm
Bruidsjurken passen, een populair onderdeel van de Lifestyle Experience. © Frank Uijlenbroek

Bruidsjurken passen is hit op Ladies Lifestyle Experience

De tweede Ladies Lifestyle Experience in de Evenementenhal in Hardenberg trok dit weekend best veel bezoekers. Slechts voor één stand stond een lange rij: trouwjurken passen bij Compagne bruidsmode.

Heb jij je ook in een trouwjurk gehesen en wil je je foto delen? Whatsapp dan jouw foto naar de Stentor: 06-82990536

Iedereen die dat wil mocht een bruidsjurk passen. En dat lieten veel vrouwen zich geen twee keer zeggen. 

Gekkigheid

Cecile Compagne, eigenaresse, moet alweer lachen bij de gedachte aan het afgelopen weekend: ,,We hebben zelf zo ongelooflijk veel lol gehad en de dames in de trouwjurken ook. We hadden echt wachtrijen! Het was twee dagen gekkenhuis." En dat terwijl de actie eigenlijk alleen maar een gekkigheidje was. Iets ludieks voor de Ladies Lifestyle Experience.  

Bruidsmode, leuk voor iedereen

Vorig jaar was Compagne gevraagd om 'iets' te doen op Linda's Festival, de modernere variant van de huishoudbeurs. Compagne kwam toen met dit idee. ,,Normaal staan we op trouwbeurzen, maar hoe maak je bruidsmode leuk voor iedereen, ook voor vrouwen die helemaal niet gaan trouwen, of al jaren getrouwd zijn?" Men neme wat oude, afgeschreven trouwjurken in verschillende maten en voilá een succes is geboren. ,,Iedere vrouw wil wel eens in een trouwjurk staan." 

Hint?

De rij voor de kraam van Compagne was lang. Veel (wel of niet toekomstige) bruiden lieten zich bewonderen door vriendinnen en moeders, telefoons in de aanslag om de witte jurken te delen met het thuisfront. ,,We merken dat er weer meer getrouwd wordt dan een aantal jaren geleden. Je weet maar nooit hoe een voorproefje op de beurs nog eens uitwerkt bij geliefden." 

Exclusief

Compagne wil het wel redelijk exclusief houden. ,,Kijk voor de Evenementenhal in Hardenberg doen we dit graag, maar het kost veel energie en we zijn natuurlijk een bruidsmodewinkel. Een trouwjurk voor je bruiloft uitzoeken is voor vrouwen een belangrijk moment in hun leven. 

Oproep!

Heb jij je ook in een trouwjurk gehesen en wil je je foto delen? Whatsapp dan jouw foto naar de Stentor:  06-82990536

  1. Menmarathon Ane viert vijfde jubileum
    PREMIUM
    Video

    Menmara­thon Ane viert vijfde jubileum

    "Oei, ik zie daar geen bal meer", zegt de moeder van Tessa Post. Ze staat langs het parcours en filmt haar dochter die met een enkelspan het parcours aflegt. Scherpe bochten vragen om een goede samenwerking met het paard. Op de pionnen liggen tennisballen. Worden deze geraakt, dan levert dat strafpunten op. En moeder zag het goed. Tessa en paard Hinde doen hun best, maar toch worden twee ballen eraf geknikkerd. Ze relativeert. "Het is een jong paard, moet nog veel leren. Dit is de vijfde officiële wedstrijd. Maar kijk toch eens, het paard vindt het geweldig. Hij kijkt al waar hij heen wilt."

Vechtdal