Het gemeentehuis Hardenberg en het gemeentehuis in Ommen. Beide gemeenten gaan vanaf het nieuwe jaar verder als aparte ambtelijke organisaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentehuis Hardenberg en het gemeentehuis in Ommen. Beide gemeenten gaan vanaf het nieuwe jaar verder als aparte ambtelijke organisaties. © DS

Burgemeesters over scheiding Ommen en Hardenberg: ‘Aan het loket zie je er niks van’

Het jaar 2018 is voorbij en daarmee ook de ambtelijke samenwerking tussen de gemeenten Ommen en Hardenberg. Per 1 januari zijn ze uit elkaar, maar toch ook weer niet helemaal. De twee burgemeesters stellen hun inwoners vast gerust. ,,Zij moeten er weinig van merken.”

  1. Hutten Staalbouw bouwt grote extra hal in Hardenberg
    PREMIUM

    Hutten Staalbouw bouwt grote extra hal in Hardenberg

    Het nieuwe gebouw wordt circa twee meter hoger dan het huidige fabriekspand, waardoor de productie mogelijk wordt van zogeheten 'specials’ in de staalbouw: van zeer complexe staalconstructies en XL-formaten. Dankzij de nieuwbouw kan Wielen Steel Productions, dat nu net over de grens is gevestigd bij Wielen, ook terugkeren naar het moederbedrijf in Hardenberg. ,,Alles onder één dak zorgt voor een grotere efficiency en bereikbaarheid’’, aldus Hutten.

Vechtdal