Camiel Slot gaat in 6 dagen tijd 750km fietsen door de bergen van Extramadura in Spanje. Dat doet hij om geld in te zamelen voor de behandeling van diabetes type 1
Volledig scherm
PREMIUM
Camiel Slot gaat in 6 dagen tijd 750km fietsen door de bergen van Extramadura in Spanje. Dat doet hij om geld in te zamelen voor de behandeling van diabetes type 1 © Frank Uijlenbroek

Camiel uit De Krim fietst 750 km in Spaanse bergen in strijd tegen zijn eigen ziekte

videoCamiel Slot uit De Krim doet in oktober mee aan WeBike2ChangeDiabetes: een sportieve uitdaging waarbij hij een week lang gaat fietsen door de bergen van het Spaanse Extremadura. Hij haalt daarmee geld op voor de bestrijding van diabetes type 1. 

0 reacties

 1. Bevrijdingswandeling Kloosterhaar twee jaar na dato: ‘Wat is er mis met het vieren van 77 jaar vrijheid?’
  PREMIUM

  Bevrij­dings­wan­de­ling Klooster­haar twee jaar na dato: ‘Wat is er mis met het vieren van 77 jaar vrijheid?’

  Albertus Weerts en zijn vrouw waren onverschrokken. In de oorlog bood hun boerderij in Kloosterhaar onderdak aan Joden en gecrashte piloten, vertelt Evert de Jong bij het Weertsmonument. „Die onderduikers zaten in de potstal achter een muur van strobalen. Daarvoor stond een grote stier, waar nieuwsgierige Duitsers niet langs durfden. Die bolle werd de Joodse wachter genoemd.”
 2. Onverwacht hoog niveau bij De Rheezer Bistro in Hardenberg (en dat is de prijs waard)
  PREMIUM
  over de tong

  Onverwacht hoog niveau bij De Rheezer Bistro in Hardenberg (en dat is de prijs waard)

  Restaurant de Rheezerbelten in Hardenberg herbergt een pannenkoekenrestaurant, activiteiten, vergaderaccommodaties, Feest&Partij&Catering en het à la carte restaurant de Rheezer Bistro. Eigenaren Enrico en Margé Hans dragen het Vechtdal een warm hart toe en zetten zich daar voor in. Zo is al het moois dat het Vechtdal en de eigen kruidentuin te bieden heeft ook terug te vinden op het bord. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij.

Vechtdal