Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Camperbeurs voor de tiende keer naar Hardenberg

De Camperbeurs staat dit jaar voor de tiende keer in de Evenementenhal. Als afsluiter van de zomerperiode komt de vakantiebeurs met heel veel campers naar Hardenberg om vijf beurshallen te vullen.

Het is de tiende keer dat de beurs plaatsvindt in Hardenberg. Organisator Linda Braakman: ,, De beurs onderscheidt zich met name vanwege het grote aanbod aan tweedehands en nieuwe campers. Bovendien mogen we jaar in jaar uit rekenen op de deelname van standhouders uit heel Nederland.’’  Vorig jaar bezochten ongeveer 6000 bezoekers de beurs. 

Naast de campers staan de hallen vol met accessoires, is er een 'campertheater’ en worden er presentaties gegeven. De tiende editie van de beurs vindt plaats op 27, 28 en 29 september. De toegangsprijs is voor volwassenen 8 euro (online) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro. Aan de deur betalen ze 5 euro. 

  1. Kanaaldrama bij Beerzerveld nadert apotheose: ‘Bloempotten rammelden in de vensterbank’
    PREMIUM

    Kanaaldra­ma bij Beerzer­veld nadert apotheose: ‘Bloempot­ten rammelden in de venster­bank’

    De ellende langs kanaal Almelo-De Haandrik bij Beerzerveld, Mariënberg en Bergentheim is voelbaar en niet te missen. Huizen zijn verzakt, kelders liepen onder en er wonen gezinnen in noodunits. De waterweg moest voor grote vrachtschepen aangepast worden, met alle gevolgen van dien. Een onafhankelijke commissie presenteert dinsdag haar onderzoeksrapport over de schade. ,,We willen genoegdoening.”

Vechtdal