Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Camperbeurs voor de tiende keer naar Hardenberg

De Camperbeurs staat dit jaar voor de tiende keer in de Evenementenhal. Als afsluiter van de zomerperiode komt de vakantiebeurs met heel veel campers naar Hardenberg om vijf beurshallen te vullen.

Het is de tiende keer dat de beurs plaatsvindt in Hardenberg. Organisator Linda Braakman: ,, De beurs onderscheidt zich met name vanwege het grote aanbod aan tweedehands en nieuwe campers. Bovendien mogen we jaar in jaar uit rekenen op de deelname van standhouders uit heel Nederland.’’  Vorig jaar bezochten ongeveer 6000 bezoekers de beurs. 

Naast de campers staan de hallen vol met accessoires, is er een 'campertheater’ en worden er presentaties gegeven. De tiende editie van de beurs vindt plaats op 27, 28 en 29 september. De toegangsprijs is voor volwassenen 8 euro (online) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro. Aan de deur betalen ze 5 euro. 

 1. Ilse uit Nieuwleusen lag op het randje van de dood, met een baby van 500 gram
  PREMIUM
  HELLP-syndroom

  Ilse uit Nieuwleu­sen lag op het randje van de dood, met een baby van 500 gram

  Met een ondeugende blik sjouwt de kleine Josephien, gewapend met een knuffelaapje, door haar ouderlijk huis in Nieuwleusen. Haar moeder kijkt glimlachend toe. Niets aan het tafereel verraadt iets over de heftige tijd die het gezin heeft doorstaan. De jonge moeder kreeg het HELLP-syndroom, met 25 weken zwangerschap is ze bevallen. Hoe verwerk je zoiets? Ilse wil ouders helpen die ook een prematuur kindje hebben. Zodat zij alles kunnen vastleggen in een invulboek, voor later. Want het is wel je kraamtijd.
 2. Geen twintig appartementen bij kruising N377 in Balkbrug

  Geen twintig appartemen­ten bij kruising N377 in Balkbrug

  Het Hardenbergse college voelt niks voor de bouw van twintig appartementen op de hoek van de Coevorderweg (N377) en Meppelerweg in Balkbrug. Eigenaar Zeker Horeca BV heeft de gemeente gevraagd of in principe medewerking verleend kan worden aan een plan voor de herontwikkeling van de leegstaande panden van een café-restaurant aan de Coevorderweg 2-4, naast het voormalige hotel Munnink. De eigenaar wil hier slopen en een nieuw gebouw van drie verdiepingen bouwen, met ruimte voor (dag)horeca en bedrijven op de begane grond en twintig appartementen op de verdiepingen.
 3. Eerst het Bouwvakfeest in Oud-Lutten, dan pas vakantie vieren

  Eerst het Bouwvak­feest in Oud-Lut­ten, dan pas vakantie vieren

  Afgelopen week is de zestien-koppige organisatie van het populaire Bouwvakfeest (BVF) reeds begonnen met de gigantische opbouw van het feestterrein aan de Kerkdijk in Oud-Lutten. Komende vrijdag 26 juli barst namelijk het jaarlijkse feest er weer los. Want voor veel feestvierders en liefhebbers van een fijn stukje muziek en dito gezelligheid begint de dikverdiende (bouwvak)vakantie pas echt als het BVF in Oud-Lutten is bezocht.

Vechtdal