De grote rode bloempotten in het stadshart van Hardenberg krijgen een facelift. Ze worden zwart of goud overgeschilderd en krijgen extra beplanting, zodat er bloemen zijn te zien het jaar rond. Ook komen er richtingaanwijzers in festival-stijl in te staan.
Volledig scherm
De grote rode bloempotten in het stadshart van Hardenberg krijgen een facelift. Ze worden zwart of goud overgeschilderd en krijgen extra beplanting, zodat er bloemen zijn te zien het jaar rond. Ook komen er richtingaanwijzers in festival-stijl in te staan. © Benny Koerhuis

Centrum van Hardenberg krijgt facelift dankzij drie Stadscheques

Het centrum van Hardenberg ondergaat de komende maanden een facelift dankzij drie initiatieven. De initiatiefnemers kunnen aan de slag met hun kleinschalige plannen dankzij een cheque van de provincie Overijssel, met voor elk project 2500 euro. 

  1. Op 30 liter zonnebloemolie tuft Hardenberger met antieke trekker en pipowagen 450 km van camping naar camping
    PREMIUM

    Op 30 liter zonnebloem­olie tuft Hardenber­ger met antieke trekker en pipowagen 450 km van camping naar camping

    Op vakantie krijgt Eg Geerligs uit de Hardenbergse buurtschap Hoogenweg altijd veel bekijks. Voorbijgangers steken de duim op als hij passeert. En dat is niet alleen vanwege zijn imposante walrussnor, maar vooral dankzij de bijzondere combinatie waarmee de 67-jarige Geerligs door het land trekt. Zijn nachtverblijf is een oude pipowagen, niet getrokken door het legendarische ezeltje Nononono maar een luidruchtig puffende Lanz Bulldog.

Vechtdal