Volledig scherm
Peter-Paul Rijnkels en Henk Brink (rechts), bestuurders van respectievelijk de stichtingen Welluswijs en Chrono, zetten in zaal Mulder hun handtekeningen onder een intentieovereenkomst om intensiever te gaan samenwerken. © Stichting Welluswijs

Chrono en Welluswijs bundelen krachten in Hardenberg

De Hardenbergse stichting voor christelijk basisonderwijs Chrono en Welluswijs Kindcentra bundelen hun krachten. Henk Brink en Peter-Paul Rijnkels, bestuurders van respectievelijk de stichtingen Chrono en Welluswijs, zetten dinsdagmorgen in zaal Mulder hun handtekeningen onder het samenwerkingsverband, dat moet leiden tot een nog betere koppeling van basisonderwijs en kinderopvang waarbij het gezin centraal staat. 

Leerkrachten en pedagogisch medewerkers van beide instellingen willen samen werken aan een goede overgang tussen school en opvang en een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn, waardoor elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Welluswijs telt locaties in de kernen Dedemsvaart, Hardenberg, Slagharen, Lutten, Mariënberg, Kloosterhaar en Balkbrug, stichting Chrono heeft vijftien basisscholen in de gemeente Hardenberg onder haar hoede. 

Vechtdal