Volledig scherm
© Thinkstock

Combibaan Gramsbergen gaat vanmiddag open

Vanaf 16.00 uur kunnen schaatsliefhebbers terecht op de Combibaan in Gramsbergen. Dit meldt het bestuur van de ijsbaan op Twitter. 

Op de baan zullen her en der pylonnen staan om alles in goede banen te leiden. De ijsbaan wil niet eerder open: ‘We weten niet welke invloed de zon en de verhoogde temperatuur op ons ijs heeft. En zoals zich nu aandient lijkt het dat we vanaf donderdag nogmaals meerdere vorstdagen hebben en willen dus de baan voor u in goede conditie houden’, staat er op de website. Schaatsers kunnen vanmiddag ook hun schaatsen laten slijpen, Hobby Centrum Oosterveen is ook aanwezig op de baan. 

  1. Afvalverwerker in Balkbrug roept om bewustwording na grote brand: ‘dit afval is van ons allemaal’
    PREMIUM

    Afvalver­wer­ker in Balkbrug roept om bewustwor­ding na grote brand: ‘dit afval is van ons allemaal’

    Een grote brand bij afvalverwerker Van Werven in Balkbrug werd maandagavond in eerste instantie in de kiem gesmoord. Niet veel later ontstond er echter opnieuw brand in een andere afvalcontainer, waarna het vuur om zich heen sloeg en een loods als verloren beschouwd kan worden. Brandstichting? Directeur Ton van der Giessen denkt van niet. ,,Op het lijstje met scenario's staat dit helemaal onderaan.”

Vechtdal