Volledig scherm
© Thinkstock

Combibaan Gramsbergen gaat vanmiddag open

Vanaf 16.00 uur kunnen schaatsliefhebbers terecht op de Combibaan in Gramsbergen. Dit meldt het bestuur van de ijsbaan op Twitter. 

Op de baan zullen her en der pylonnen staan om alles in goede banen te leiden. De ijsbaan wil niet eerder open: ‘We weten niet welke invloed de zon en de verhoogde temperatuur op ons ijs heeft. En zoals zich nu aandient lijkt het dat we vanaf donderdag nogmaals meerdere vorstdagen hebben en willen dus de baan voor u in goede conditie houden’, staat er op de website. Schaatsers kunnen vanmiddag ook hun schaatsen laten slijpen, Hobby Centrum Oosterveen is ook aanwezig op de baan. 

  1. Uitgaansregels in Hardenberg na drugs- en drankoverlast aangescherpt

    Uitgaansre­gels in Hardenberg na drugs- en drankover­last aange­scherpt

    Om drugsoverlast in het uitgaansleven van Hardenberg verder tegen te gaan en daarmee ook het gebruik onder jongeren, heeft burgemeester Peter Snijders samen met een afvaardiging van de horeca en de politie donderdagmiddag een opnieuw vastgesteld veiligheidsconvenant ondertekend. Een markeringspunt, zo omschrijven de partijen, nadat de overlast in het centrum van vooral Hardenberg het afgelopen jaar is toegenomen.

Vechtdal