Volledig scherm

Comeback Herman Finkers in Hardenberg

HARDENBERG (GPD) - Cabaretier Herman Finkers is terug in het theater. Hij maakte zondagavond zijn comeback in de Voorveghter tijdens een besloten voorstelling voor vrienden en sponsors van het Hardenbergse theater.

Zeven jaar geleden stopte de cabaretier uit Almelo met optreden als gevolg van gezondheidsproblemen. Er was toen een milde vorm van leukemie bij hem geconstateerd.

Nu de ziekte zich heeft gestabiliseerd, werkt Finkers aan een nieuw soloprogramma, waarmee hij in het nieuwe theaterseizoen wil gaan toeren door het land.

Het Hardenbergse theaterpubliek, dat niet wist wat hen te wachten stond en kwam voor een blind date, fungeerde zondagavond als proefkonijn.

  1. Agrarisch datingbureau Farmers4Love zet er een punt achter: ‘te veel concurrentie van Tinder’
    PREMIUM

    Agrarisch datingbu­reau Farmers4Love zet er een punt achter: ‘te veel concurren­tie van Tinder’

    Twee touringcars vol en een bestelbusje met baby's, dat moet zo'n beetje de oogst zijn van zes jaar Farmers4Love. En vast een hoop verborgen liefdes. De agrarische datingsite waar boeren en boerinnen elkaar voor het leven weten te vinden, houdt er over krap een maand echter mee op. Te veel concurrentie van de Tinders, Lexa’s en de Peppers van deze wereld, en de man-vrouwverhouding loopt een beetje uit de pas. ,,Willen we mee, dan zouden we ook niet-agrariërs bij Farmers4Love toe moeten laten. Maar dan gaan we op in de massa, en dat willen we niet.”

Vechtdal