Verhuizing van baby Antoni, de allerlaatste baby die in het Röpcke Zweers-ziekenhuis werd geboren en de allereerste baby die met zijn moeder zorg kreeg in het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Verhuizing van baby Antoni, de allerlaatste baby die in het Röpcke Zweers-ziekenhuis werd geboren en de allereerste baby die met zijn moeder zorg kreeg in het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum. © Frank Uijlenbroek

Corona was nu geen spelbreker bij verhuizing Hardenbergs ziekenhuis

De verhuizing  van het Röpcke Zweers-ziekenhuis in Hardenberg naar het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum is vandaag zonder problemen verlopen. Eerder dan gepland kon de achtervang van collega-ziekenhuizen worden afgeschaald en was het nieuwe ziekenhuis in vol bedrijf.

 1. Hoe een huwelijk tussen Hardenberg en Ommen op een vechtscheiding uitliep (en er nu ruzie over de inboedel is)
  PREMIUM

  Hoe een huwelijk tussen Hardenberg en Ommen op een vechtschei­ding uitliep (en er nu ruzie over de inboedel is)

  Het uit elkaar gaan van de gemeente Hardenberg en Ommen loopt uit op een vechtscheiding. Nadat eerder al het verenigde ambtenarenkorps werd ontmanteld, worden ook de contracten voor een gezamenlijke buitendienst binnen nu en vijf jaar verscheurd. Hardenberg vindt het gras in haar eigen gemeente groen genoeg en zet Ommen aan de kant. Alweer. ,,Wij hebben de zaken op orde.”
 1. In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!
  Play

  In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!

 2. Mink hielp doodgeslagen man (73): 'Heel slecht geslapen'
  Play

  Mink hielp doodgesla­gen man (73): 'Heel slecht geslapen'

Vechtdal