Het strategisch ontwerpbureau JA! is nu nog gevestigd in het gebouw De Kastanjehof in het centrum van Hardenberg, maar verhuist op korte termijn naar Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Het strategisch ontwerpbureau JA! is nu nog gevestigd in het gebouw De Kastanjehof in het centrum van Hardenberg, maar verhuist op korte termijn naar Zwolle. © Strategisch Ontwerpbureau JA!

‘Creatiefste ontwerpbureau’ van het land komt uit Hardenberg: ‘Door vrijheid te geven ontstaan er mooie dingen’

Bij strategisch ontwerpbureau JA! uit Hardenberg glimlachen de acht medewerkers al dagen van oor tot oor. Het jonge bureau is volgens de landelijke ranglijst van Fonk100 het meest creatieve bureau van Nederland. ,,Door vrij te zijn, kun je heel creatief zijn.’’

 1. Prokkelweek in Zwolle, Hardenberg en Rijssen staat in teken van ontmoetingen

  Prokkel­week in Zwolle, Hardenberg en Rijssen staat in teken van ontmoetin­gen

  De Prokkelweek, dit jaar is de tiende editie, begint komende maandag. Tot en met 13 juni duurt staan ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking centraal. In onder meer Zwolle, Hardenberg en Rijssen houden lokale organisaties en bedrijven allerlei activiteiten. De week wordt afgesloten met La Vuelta ProkkelSterrenslag, onderdeel van het officiële voorprogramma van de Spaanse wielerronde later dit jaar.
 2. Wandelvierdaagse Hardenberg houdt met duizenden deelnemers hitteberichten scherp in de gaten: ‘Extra tappunten’
  PREMIUM

  Wandelvier­daag­se Hardenberg houdt met duizenden deelnemers hittebe­rich­ten scherp in de gaten: ‘Extra tappunten’

  Om de verwachte warmte van zaterdag het hoofd te bieden zet de wandelvierdaagse in Hardenberg extra watertappunten in en wordt het defilé op het heetst van de dag wellicht verkort. Petje op en anders goed insmeren, is het devies voor de meer dan tweeduizend deelnemers. Die richtlijnen gelden eigenlijk voor iedereen die dit weekend op pad gaat. ,,En drink genoeg.”

Vechtdal