Michel van der Weide is voorzitter van Dedemsvaart Events. Eind januari ontving de organisatie voor de zomermarkten een stimuleringsprijs van Platform Gastvrij Hardenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel van der Weide is voorzitter van Dedemsvaart Events. Eind januari ontving de organisatie voor de zomermarkten een stimuleringsprijs van Platform Gastvrij Hardenberg. © Gerard Vrakking

Dedemsvaart Events maakt doorstart met zomermarkten

In september 2019 gaf Michel van der Weide te kennen dat hij ‘met pijn in het hart’ de stekker uit Dedemsvaart Events trok. De voorzitter merkte dat zijn plezier in het organiseren van markten ten onder ging aan de tegenslagen waar hij mee te maken kreeg. Inmiddels is Van der Weide op zijn voornemen teruggekomen en heeft hij, samen met enkele nieuwe bestuursleden, een gevarieerd programma opgezet.

  1. Start in groepjes maakt Vechtdal Crosscompetitie coronaproof: ook op Lemelerbergloop
    PREMIUM

    Start in groepjes maakt Vechtdal Crosscompe­ti­tie corona­proof: ook op Lemeler­bergloop

    Hoewel het coronaspook nog altijd rondwaart, staat vanaf eind oktober toch de zesde editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie op het programma. De organisatie is weer in handen van de atletiekverenigingen ACO Van Elderen uit Ommen en Spurt ’88 uit Hardenberg, Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop, en Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst. De competitie is uitgebreid met een vijfde wedstrijd: de populaire Lemelerbergloop, vertelt woordvoerder Albert Mussche.

Vechtdal