Dierenparade Noordshow is de grootste show van Nederland met zo’n 8.500 dieren en ruim 10.000 bezoekers.
Volledig scherm
PREMIUM
Dierenparade Noordshow is de grootste show van Nederland met zo’n 8.500 dieren en ruim 10.000 bezoekers. © Marion Gruijters van Rijn

Dierenparade Noordshow verhuist naar Hardenberg én vindt nieuwe plek op agenda

De kogel is door de kerk: Dierenparade Noordshow verhuist van Expo Assen naar Evenementenhal Hardenberg. En een geschikt plekje op de agenda is ook al gevonden. De grootste kleindierenshow van Nederland vindt in 2022, tot opluchting van andere organisaties in Enschede en Kampen, plaats op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 januari.

 1. Grootste kleindierenshow wil van Assen naar Hardenberg: ‘broedende kip niet storen’
  PREMIUM

  Grootste kleindie­ren­show wil van Assen naar Hardenberg: ‘broedende kip niet storen’

  Als alle seinen op groen gaan verhuist Dierenparade Noordshow naar de Evenementenhal in Hardenberg. De grootste kleindierententoonstelling van ons land kan niet langer gehouden worden in Expo Assen. De beoogde datum in Hardenberg, medio december, rijdt andere grote kleindierenshows zoals de Oneto in Enschede en de Hanzeshow in Kampen echter in de wielen. ,,De kip broedt nog’’, reageert Oneto-voorzitter Edgar de Poel te Groen in passende bewoordingen.
 2. VVD legt raad nieuwe motie voor: ‘breder onderzoek sportpark Dedemsvaart’
  PREMIUM

  VVD legt raad nieuwe motie voor: ‘breder onderzoek sportpark Dedems­vaart’

  Plaatselijk Belang Dedemsvaart en omwonenden van het beoogde terrein hebben grote moeite met de verhuizing van sportpark De Boekweit naar de Kotermeerstal. Daarom werkt de VVD aan een nieuwe motie, waarin het Hardenbergse college van burgemeester en wethouders wordt opgedragen eerst te laten onderzoeken of renovatie van het huidige sportpark ook haalbaar is. Pas als het tegendeel blijkt zou de haalbaarheid van meerdere locaties onderzocht moeten worden, waaronder de Kotermeerstal.
 1. OM legt Ruinerwold-vader contactverbod op voor 90 dagen
  Play

  OM legt Ruinerwold-va­der contactver­bod op voor 90 dagen

 2. Zware crash bij Ugchelen, inzittenden auto spoorloos
  Play

  Zware crash bij Ugchelen, inzitten­den auto spoorloos

Vechtdal