Volledig scherm
Wouter Pops CEO van Attractiepark Slagharen © Emiel Muijderman

Directeur Attractiepark Slagharen stopt al na vier maanden vanwege ‘andere verwachtingen van de baan’

De nieuwe directeur van Attractiepark Slagharen stopt per direct met zijn werk. Wouter Pops stond slechts vier maanden aan het hoofd van het Overijsselse pretpark. 

Nu heeft hij besloten om te stoppen om persoonlijke beweegredenen, meldt het park. ,,Ondanks de zorgvuldige voorbereiding van mijn opvolging als general manager en de onvoorwaardelijke steun van het managementteam, hebben we in overleg moeten accepteren dat Pops zijn functie neerlegt", zegt oud-directeur Wouter Dekkers in een persbericht.

Andere verwachtingen

Pops zou vooraf andere verwachtingen hebben gehad van de baan. Hij werkte al bijna zestien jaar voor Slagharen. De afgelopen jaren was hij operationeel directeur, sinds januari was hij dus ‘general manager’. Nu kiest hij ervoor om het bedrijf helemaal te verlaten. Er is nog geen opvolger in beeld. 

Pops volgde in januari Dekkers op als ‘general manager’ van Slagharen. Hij kon aan de slag met de realisering van de voetgangerstunnel die in april werd geopend. Ook is er nog ruimte voor verdere ontwikkeling van het park op het terrein achter het reuzenrad, waar in 2017 verouderde vakantiehuisjes zijn verwijderd.

Waterpark

Voorlopig nemen andere leden van het managementteam de taken van Pops over. Ook voormalig directeur Dekkers houdt nog een oogje in het zeil. Hij stapte onlangs over naar waterpark Tropical Islands in Berlijn, een zusterpark van Slagharen. 

Volledig scherm
Parkdirecteur Wouter Pops, wethouder Jan ten Kate en Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland (vlnr) openen de nieuwe voetgangerstunnel van Attractiepark Slagharen. © Attractiepark Slagharen
  1. Zeer grote brand in winkelstraat Dedemsvaart onder controle
    UPDATE | VIDEO

    Zeer grote brand in winkel­straat Dedems­vaart onder controle

    In de Julianastraat in Dedemsvaart heeft woensdagmiddag een grote woningbrand gewoed, die werd veroorzaakt door blikseminslag. De brandweer schaalde rond 13.00 uur op van zeer grote brand naar GRIP 1, wat betekent dat er overleg nodig was tussen de verschillende hulpdiensten. De brandweer had veel moeite om de brandhaard te vinden. Dat lukte na ruim een uur, waarna de brand kon worden bestreden. Uiteindelijk volgde om kwart over drie het sein dat de brand meester was.

Vechtdal