Volledig scherm
Wouter Pops CEO van Attractiepark Slagharen © Emiel Muijderman

Directeur Attractiepark Slagharen stopt al na vier maanden vanwege ‘andere verwachtingen van de baan’

De nieuwe directeur van Attractiepark Slagharen stopt per direct met zijn werk. Wouter Pops stond slechts vier maanden aan het hoofd van het Overijsselse pretpark. 

Nu heeft hij besloten om te stoppen om persoonlijke beweegredenen, meldt het park. ,,Ondanks de zorgvuldige voorbereiding van mijn opvolging als general manager en de onvoorwaardelijke steun van het managementteam, hebben we in overleg moeten accepteren dat Pops zijn functie neerlegt", zegt oud-directeur Wouter Dekkers in een persbericht.

Andere verwachtingen

Pops zou vooraf andere verwachtingen hebben gehad van de baan. Hij werkte al bijna zestien jaar voor Slagharen. De afgelopen jaren was hij operationeel directeur, sinds januari was hij dus ‘general manager’. Nu kiest hij ervoor om het bedrijf helemaal te verlaten. Er is nog geen opvolger in beeld. 

Pops volgde in januari Dekkers op als ‘general manager’ van Slagharen. Hij kon aan de slag met de realisering van de voetgangerstunnel die in april werd geopend. Ook is er nog ruimte voor verdere ontwikkeling van het park op het terrein achter het reuzenrad, waar in 2017 verouderde vakantiehuisjes zijn verwijderd.

Waterpark

Voorlopig nemen andere leden van het managementteam de taken van Pops over. Ook voormalig directeur Dekkers houdt nog een oogje in het zeil. Hij stapte onlangs over naar waterpark Tropical Islands in Berlijn, een zusterpark van Slagharen. 

Volledig scherm
Parkdirecteur Wouter Pops, wethouder Jan ten Kate en Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland (vlnr) openen de nieuwe voetgangerstunnel van Attractiepark Slagharen. © Attractiepark Slagharen
  1. Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenbergse burgervader
    video

    Afscheid krijgt extra dimensie voor Hardenberg­se burgerva­der

    Voor Peter Snijders en zijn gezin staat deze week in het teken van afscheid nemen. Na acht jaar verlaat hij Hardenberg als burgemeester, om in Zwolle aan de slag te gaan. Dinsdag legde hij zijn ambtsketen neer tijdens de laatste raadsvergadering die hij mocht leiden, vanavond werd hij uitgezwaaid door honderden Hardenbergers en genodigden tijdens een afscheidsfeest in het gemeentepark in Dedemsvaart. Maar het vaarwel kreeg een extra lading voor de hele familie nadat woensdag Snijders’ moeder overleed.

Vechtdal