Volledig scherm
© Jeroen Post

DJ Jeroen Post naar Pump up the 90's in Hardenberg

TMF-boegbeeld Jeroen Post komt naar Pump up the 90’s in Hardenberg op 8 december. Naast Jeroen Post komen ook Jody Bernal, Captain Jack, DJ Paul Elstak en de Party Animals in actie. 

,,Met Jeroen Post halen we een dj in huis die bij veel volwassenen nog op het netvlies staat vanuit zijn TMF-tijd'', laat organisator Linda Braakman weten in een persbericht. ,,Hij wordt nog altijd gezien als het boegbeeld van deze muziekzender. Met zijn achtergrond en muziekstijl past hij perfect in het concept van het nieuwe podium: de Foute 90’s & zer00’s Stage.''

Zaterdag 8 december vindt de 23e editie plaats van Pump up the 90’s. Tot nu toe is de helft van alle beschikbare tickets verkocht. De organisatie zet, net als bij de vorige edities, gratis bussen in voor de bezoekers. Er zijn nieuwe opstapplaatsen toegevoegd in Hollandscheveld, Staphorst, Heino, Raalte en Rijssen.   

Tijdens Pump up the 90’s hoor je vooral happy hardcore, eurodance en andere hits uit de jaren 90. Kaarten kosten 18,50 euro. Meer informatie op www.pumpupthe90s.nl. 

  1. Voedselbank Hardenberg-Ommen blijft groeien

    Voedsel­bank Hardenberg-Om­men blijft groeien

    Voedselbank Hardenberg-Ommen voorziet in een grote behoefte. Tien jaar geleden begon het vrijwilligerswerk met de verstrekking van voedselpakketten aan 37 gezinnen, tegenwoordig komen zo'n 250 huishoudens elke week een pakket ophalen. Eind dit jaar zal dat aantal zijn gestegen naar 280, verwacht bestuursvoorzitter Hendrik-Jan Pastink. In die flinke groei past ook een nieuw onderkomen, want in het pand aan de Zwingel in Hardenberg groeide de Voedselbank de afgelopen jaren uit het jasje. Naar schatting circa 150 belangstellenden namen zaterdagmorgen een kijkje in het nieuwe bedrijfspand aan de Nijverheidsstraat 2, dat afgelopen zomer in gebruik werd genomen.

Vechtdal