Volledig scherm
© Jeroen Post

DJ Jeroen Post naar Pump up the 90's in Hardenberg

TMF-boegbeeld Jeroen Post komt naar Pump up the 90’s in Hardenberg op 8 december. Naast Jeroen Post komen ook Jody Bernal, Captain Jack, DJ Paul Elstak en de Party Animals in actie. 

,,Met Jeroen Post halen we een dj in huis die bij veel volwassenen nog op het netvlies staat vanuit zijn TMF-tijd'', laat organisator Linda Braakman weten in een persbericht. ,,Hij wordt nog altijd gezien als het boegbeeld van deze muziekzender. Met zijn achtergrond en muziekstijl past hij perfect in het concept van het nieuwe podium: de Foute 90’s & zer00’s Stage.''

Zaterdag 8 december vindt de 23e editie plaats van Pump up the 90’s. Tot nu toe is de helft van alle beschikbare tickets verkocht. De organisatie zet, net als bij de vorige edities, gratis bussen in voor de bezoekers. Er zijn nieuwe opstapplaatsen toegevoegd in Hollandscheveld, Staphorst, Heino, Raalte en Rijssen.   

Tijdens Pump up the 90’s hoor je vooral happy hardcore, eurodance en andere hits uit de jaren 90. Kaarten kosten 18,50 euro. Meer informatie op www.pumpupthe90s.nl. 

Vechtdal