Volledig scherm
© Jeroen Post

DJ Jeroen Post naar Pump up the 90's in Hardenberg

TMF-boegbeeld Jeroen Post komt naar Pump up the 90’s in Hardenberg op 8 december. Naast Jeroen Post komen ook Jody Bernal, Captain Jack, DJ Paul Elstak en de Party Animals in actie. 

,,Met Jeroen Post halen we een dj in huis die bij veel volwassenen nog op het netvlies staat vanuit zijn TMF-tijd'', laat organisator Linda Braakman weten in een persbericht. ,,Hij wordt nog altijd gezien als het boegbeeld van deze muziekzender. Met zijn achtergrond en muziekstijl past hij perfect in het concept van het nieuwe podium: de Foute 90’s & zer00’s Stage.''

Zaterdag 8 december vindt de 23e editie plaats van Pump up the 90’s. Tot nu toe is de helft van alle beschikbare tickets verkocht. De organisatie zet, net als bij de vorige edities, gratis bussen in voor de bezoekers. Er zijn nieuwe opstapplaatsen toegevoegd in Hollandscheveld, Staphorst, Heino, Raalte en Rijssen.   

Tijdens Pump up the 90’s hoor je vooral happy hardcore, eurodance en andere hits uit de jaren 90. Kaarten kosten 18,50 euro. Meer informatie op www.pumpupthe90s.nl. 

 1. Onrust over nieuw vluchtelingenplan voor Veldzicht in Balkbrug
  PREMIUM

  Onrust over nieuw vluchtelin­gen­plan voor Veldzicht in Balkbrug

  Eind maart werd bekend dat CTP Veldzicht door het ministerie van Justitie en Veiligheid gevraagd is om een extra groep onder te brengen. Het betreft een groep van maximaal twintig ongedocumenteerde vluchtelingen met psychiatrische problematiek. Hiervoor moet een beschermde woonvoorziening gecreëerd worden buiten de hekken van de kliniek. Het verzoek zorgt voor reuring in het dorp. ,,Balkbrug heeft al genoeg ingewikkelde bewoners'', luidt een van de reacties.
 2. PVV wil middengeleider na dodelijk ongeval N36 bij Stegeren: ‘Dan is frontaal botsen onmogelijk’
  PREMIUM

  PVV wil middenge­lei­der na dodelijk ongeval N36 bij Stegeren: ‘Dan is frontaal botsen onmogelijk’

  Op de N36 tussen Ommerkanaal en De Witte Paal kwam vorige week bij een frontale botsing een 38-jarige vrouw uit Hengelo om het leven. Hoewel de meeste ongevallen op de N36 tussen Beerze, Vriezenveen en Almelo gebeuren, en het daarom de ‘dodenweg’ wordt genoemd, trekt de provinciale PVV ten aanval. ,,We willen een middengeleider, dan komen deze ongevallen helemaal niet meer voor.”
 3. Protestanten Kloosterhaar en Sibculo vormen eindelijk echt één gemeenschap

  Protestan­ten Klooster­haar en Sibculo vormen eindelijk echt één gemeen­schap

  Na een dertien jaar durende ‘verloving’ volgt op de laatste zondag van juni eindelijk het langverwachte ‘huwelijk’: na het ondertekenen van de akte in de Fredrikskerk vormen de Hervormde Gemeente Kloosterhaar-Sibculo en de Gereformeerde Kerk Sibculo samen de Protestantse Gemeente Sibculo-Kloosterhaar. ,,Dat samensmelten is al jaren geleden in gang gezet en in goede harmonie verlopen’’, verkondigen de voorzitters Hans Botter en Rikus Akse.

Vechtdal