Dode bij ongeluk op N377 bij Dedemsvaart, vrachtwagen in brand

Video + UpdateBij een ongeluk op de N377 tussen Dedemsvaart en Slagharen is de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. De vrachtwagen waarmee de auto in botsing kwam, vloog na het ongeluk in brand. De provinciale weg tussen beide plaatsen is in beide richtingen afgesloten.

 1. Zo was een flatje in Hardenberg het distributiepunt voor wietkwekerijen in Oost-Nederland
  PREMIUM

  Zo was een flatje in Hardenberg het distribu­tie­punt voor wietkweke­rij­en in Oost-Nederland

  Een centraal distributiepunt voor de bevoorrading van meerdere wietkwekerijen in Oost-Nederland stond volgens het Openbaar Ministerie in 2017 in Hardenberg. In totaal zes verdachten verschijnen vandaag en morgen voor de strafrechters in het onderzoek met de vreemde naam ‘Honda Civic’, dat draait om de vondst van in totaal vier kwekerijen in Olst, Hardenberg en Staphorst in januari en april 2017.
 2. Edwin Evers uit Hardenberg scoort weer met imitatie van Frank de Boer, en ‘er komen er nog wel een paar’
  PREMIUM
  Audio & Video

  Edwin Evers uit Hardenberg scoort weer met imitatie van Frank de Boer, en ‘er komen er nog wel een paar’

  Imitaties van Edwin Evers uit Hardenberg blijven onverminderd populair. Dat blijkt ook deze dagen weer, als de voormalige 538-dj in de ochtend vóór het EK-duel tegen Oekraïne (3-2 overwinning voor Nederland) een geluidsfragment van de broertjes De Boer deelt op zijn social media. In no-time is het telefoongesprek met onder meer de bondscoach meer dan honderdduizend keer beluisterd.

Vechtdal