Dode bij ongeval in De Krim

videoBij een ongeval in De Krim, waarbij een auto in het water is beland, is vanochtend een man om het leven gekomen. Na een frontale botsing tussen meerdere voertuigen raakte een van de auto’s in het water.

De brandweer en de politie zijn gealarmeerd, waarbij de hulpactie direct is opgeschaald en duikteams zijn ingeschakeld. Over de identiteit van het slachtoffer is vooralsnog niets bekend. De inzittende van de andere auto is met botbreuken naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is afgezet.

De politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, waarbij er nauwelijks getuigen zouden zijn. Door het ongeval kon een bus die uit de richting Coevorden kwam niet meer verder. De twee passagiers waren echter net ingestapt en konden teruglopen naar de halte waar ze vandaan kwamen. 

Volledig scherm
De hulpdiensten zijn uitgerukt voor een ongeval op de N377 bij De Krim © 112 Hardenberg
Volledig scherm
De N377 bij De Krim is nog altijd afgesloten. © Cor van Dalen
  1. Burgemeesters Kampen en Hardenberg pleiten voor betere verdeling van vluchtelingen over Nederland

    Burgemees­ters Kampen en Hardenberg pleiten voor betere verdeling van vluchtelin­gen over Nederland

    Gemeente in IJsselland hebben nog geen verzoek gekregen om extra opvangplekken voor asielzoekers te huisvesten. Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is op zoek naar 5000 extra opvangplekken vanwege verwachte groei van het aantal vluchtelingen. Burgemeesters bort Koelewijn (Kampen) en Jan Willem Wiggers (Hardenberg) pleiten alvast voor een evenwichtiger verdeling van vluchtelingen over het land.

Vechtdal