Dode bij ongeval in De Krim

videoBij een ongeval in De Krim, waarbij een auto in het water is beland, is vanochtend een man om het leven gekomen. Na een frontale botsing tussen meerdere voertuigen raakte een van de auto’s in het water.

De brandweer en de politie zijn gealarmeerd, waarbij de hulpactie direct is opgeschaald en duikteams zijn ingeschakeld. Over de identiteit van het slachtoffer is vooralsnog niets bekend. De inzittende van de andere auto is met botbreuken naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is afgezet.

De politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, waarbij er nauwelijks getuigen zouden zijn. Door het ongeval kon een bus die uit de richting Coevorden kwam niet meer verder. De twee passagiers waren echter net ingestapt en konden teruglopen naar de halte waar ze vandaan kwamen. 

Volledig scherm
De hulpdiensten zijn uitgerukt voor een ongeval op de N377 bij De Krim © 112 Hardenberg
Volledig scherm
De N377 bij De Krim is nog altijd afgesloten. © Cor van Dalen
  1. Nieuw plan voor zorgwoningen aan de Beerzerhaar in Beerzerveld

    Nieuw plan voor zorgwonin­gen aan de Beerzer­haar in Beerzer­veld

    Herman Hutten dient deze week een vernieuwd plan in voor de bouw van tien zorgwoningen en twee vrijstaande woningen aan de Beerzerhaar, tegenover christelijke basisschool De Schakel in Beerzerveld. In 2012-2013 is al eens een soortgelijk plan ingetrokken, toen de gemeente Ommen niet wilde dat de zorgwoningen in mindering zouden worden gebracht op het ‘contingent’ woningen dat de gemeente van de provincie mocht bouwen. Want dan zou de gemeente mogelijk met de eigen bouwgrond in het dorp Beerzerveld blijven zitten.

Vechtdal