Volledig scherm
Bij een frontale botsing op de N377 bij De Krim kwam vanochtend een van de bestuurders om het leven. © Cor van Dalen

Dodelijk slachtoffer ongeval De Krim is 21-jarige man uit Coevorden

Bij het ongeval van vanochtend in De Krim is een 21-jarige man uit Coevorden om het leven gekomen. De auto van de man belandde na een frontale botsing in het kanaal.  De brandweer haalde het slachtoffer uit het water, maar reanimatie mocht niet meer baten.

Het ongeluk op de N377 vond rond 06.40 uur plaats. Twee auto's botsten frontaal op elkaar, waarna een van de voertuigen in het kanaal raakte. Een van de bestuurders overleed. De andere, een 25-jarige man uit Coevorden, raakte gewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam met meerdere duikteams naar de plaats van het ongeval, haalde het slachtoffer naar de kant en paste reanimatie toe. De Coevordenaar was echter al overleden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is uren afgesloten geweest, maar kon vlak voor de middag weer worden vrijgegeven. Getuigen van het ongeval worden opgeroepen zich te melden.

  1. Slagharense carnavalsgroep wil af van de mexicano
    PREMIUM
    video + foto's

    Slagharen­se carnavals­groep wil af van de mexicano

    De Slagharense carnavalsgroep De Klaplopers wil met hun actie Kickout Mexicano de gelijknamige snack uit de cafetaria’s verbannen vanwege het volgens hen aanstootgevende karakter. ,,Een lui in saus achterover liggende, geribbelde lap vlees, dat is niet iets waar de gemiddelde Mexicaan zich graag mee vergeleken ziet worden”, aldus De Klaplopers, die hun actie kracht bijzetten in de carnavalsoptocht die zaterdagmiddag door Turfgat trok.

Vechtdal