Volledig scherm
Edwin Evers tijdens zijn laatste ochtendshow bij Radio 538, in december vorig jaar. © ANP

Edwin Evers en Miss Montreal uit Vechtdal met Robbie Williams in de kerststudio van Sky Radio

Muzikant/radio DJ Edwin Evers uit Hardenberg en Miss Montreal (Sanne Hans) uit Dedemsvaart luiden met wereldster Robbie Williams het kerstseizoen in bij Sky Radio.

Williams zal op maandag 25 november de speciale Christmas VIP Kick-Off-week aftrappen in de studio van Sky Radio. In die week komen bekende Nederlanders (onder wie Evers, Miss Montreal en André Hazes jr) daar langs om hun vijf favoriete kersthits te presenteren. Dat zal gebeuren op werkdagen vanaf 09.05 uur.

Mariah Carey

Vanaf de opening van Williams zal het radiostation tot en met kerst zijn omgedoopt tot The Christmas Station, die talloze malen de klanken zal laten horen van de onvermijdelijke kersthits Last Christmas van Wham en All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey.

  1. Burgemeesters Kampen en Hardenberg pleiten voor betere verdeling van vluchtelingen over Nederland

    Burgemees­ters Kampen en Hardenberg pleiten voor betere verdeling van vluchtelin­gen over Nederland

    Gemeente in IJsselland hebben nog geen verzoek gekregen om extra opvangplekken voor asielzoekers te huisvesten. Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is op zoek naar 5000 extra opvangplekken vanwege verwachte groei van het aantal vluchtelingen. Burgemeesters bort Koelewijn (Kampen) en Jan Willem Wiggers (Hardenberg) pleiten alvast voor een evenwichtiger verdeling van vluchtelingen over het land.

Vechtdal