Volledig scherm
Edwin Evers tijdens zijn laatste ochtendshow bij Radio 538, in december vorig jaar. © ANP

Edwin Evers en Miss Montreal uit Vechtdal met Robbie Williams in de kerststudio van Sky Radio

Muzikant/radio DJ Edwin Evers uit Hardenberg en Miss Montreal (Sanne Hans) uit Dedemsvaart luiden met wereldster Robbie Williams het kerstseizoen in bij Sky Radio.

Williams zal op maandag 25 november de speciale Christmas VIP Kick-Off-week aftrappen in de studio van Sky Radio. In die week komen bekende Nederlanders (onder wie Evers, Miss Montreal en André Hazes jr) daar langs om hun vijf favoriete kersthits te presenteren. Dat zal gebeuren op werkdagen vanaf 09.05 uur.

Mariah Carey

Vanaf de opening van Williams zal het radiostation tot en met kerst zijn omgedoopt tot The Christmas Station, die talloze malen de klanken zal laten horen van de onvermijdelijke kersthits Last Christmas van Wham en All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey.

  1. 20-2-20 populaire trouwdatum in Dalfsen en Hardenberg; Ommer agenda nog leeg
    PREMIUM

    20-2-20 populaire trouwdatum in Dalfsen en Hardenberg; Ommer agenda nog leeg

    Koning Willem Alexander en koningin Máxima ontketenden met hun huwelijk op 02-02-2002 een ware rage: trouwen op ‘de perfecte datum’. Zo waren 06-06-’06 en 1-7-’17 populaire data om een relatie te bekronen met goud of zilver. Ook dit jaar liggen weer enkele bijzondere cijfercombinaties in het verschiet. Met als topper 20-02-2020. Die donderdag is het drukker dan normaal in de trouwlocaties in het Vechtdal.

Vechtdal