Volledig scherm
Jan Smit © ANP Kippa

Edwin Evers schrijft openingstrack voor nieuwe album Jan Smit

Het nieuwe album 'Met Andere Woorden' van Jan Smit komt 20 september uit. En dit album is anders dan anders, de liedjes zijn namelijk geschreven door bekende Nederlandse componisten.

Ook de Hardenbergse Edwin Evers klom in de pen voor de zanger, en schreef het nummer Ik zie. Dit is het openingsnummer van het album. Evers vertelde in zijn ochtendshow dat hij het geweldig vindt dat zijn nummer gekozen is voor het album. 

Naast Evers staan er tracks van onder andere Sanne Hans, Guus Meeuwis, Racoon en Frank Boeijen op het album.

  1. Balkbrug baalt van spandoeken ‘verzetsgroep’: We kunnen dat prima zelf oplossen

    Balkbrug baalt van spandoeken ‘verzets­groep’: We kunnen dat prima zelf oplossen

    Het plan om ongedocumenteerde vluchtelingen in Balkbrug onder te brengen zorgt voor onrust in het dorp, maar een actie van een verzetsgroep schiet bij de inwoners toch in het verkeerde keelgat. Begin deze week zijn door actiegroep ‘Rechts in Verzet’ spandoeken opgehangen als protest tegen de voorgenomen opvang van deze vluchtelingen. Maar de Balkbruggers zijn het hier niet mee eens, ook Plaatselijk Belang distantieert zich van deze uitlatingen.
  2. Nieuw plan voor zorgwoningen aan de Beerzerhaar in Beerzerveld

    Nieuw plan voor zorgwonin­gen aan de Beerzer­haar in Beerzer­veld

    Herman Hutten dient deze week een vernieuwd plan in voor de bouw van tien zorgwoningen en twee vrijstaande woningen aan de Beerzerhaar, tegenover christelijke basisschool De Schakel in Beerzerveld. In 2012-2013 is al eens een soortgelijk plan ingetrokken, toen de gemeente Ommen niet wilde dat de zorgwoningen in mindering zouden worden gebracht op het ‘contingent’ woningen dat de gemeente van de provincie mocht bouwen. Want dan zou de gemeente mogelijk met de eigen bouwgrond in het dorp Beerzerveld blijven zitten.

Vechtdal